home design

Νεκρός εντοπίστηκε ο 54χρονος κολυμβητής που αγνοούνταν στην Αίγινα

Αγνοούνταν από το απόγευμα της Δευτέρας

Νεκρός εντοπίστηκε ο 54χρονος κολυμβητής που αγνοούνταν στην Αίγινα από τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου. Ο 54χρονος ημεδαπός είχε πάει για κολύμπι το απόγευμα της Δευτέρας στην παραλία Μαραθώνα της Αίγινας. Τις βραδινές ώρες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αίγινας και υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής ξεκίνησαν άμεσα οι έρευνες στην περιοχή.

Ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του το μεσημέρι της Τρίτης, 20 Σεπτεμβρίου, από παραπλέον Α/Κ σκάφος στη θαλάσσια περιοχή του Μαραθώνα της Αίγινας. Η σορός του μεταφέρθηκε από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι της Αίγινας από όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ. Διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Αίγινας το οποίο παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Στην έρευνα συμμετείχαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένας επαγγελματίας δύτης, ιδιωτικά σκάφη, ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ από ξηράς, όπως και ελικόπτερο της Π.Α.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version