home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αρκαδία: Συγκλονίζουν οι γονείς του 15χρονου που σκοτώθηκε με το ποδήλατο στην Κανδήλα

Το ποδήλατο που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτό του ξάδελφού του, με αποτέλεσμα ο έφηβος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.
Ποδήλατο

Στο πένθος έχει βυθιστεί ένα ολόκληρο χωριό στην Αρκαδία μετά το τραγικό δυστύχημα με θύμα ένα 15χρονο αγόρι, το οποίο έχασε τη ζωή του όταν το ποδήλατο που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτό του ξάδελφού του, με αποτέλεσμα ο έφηβος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και λίγη ώρα μετά να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Όλα έγιναν χθες το απόγευμα (20.9) στο χωριό Κανδύλα Αρκαδίας και συγκεκριμένα στο 39,7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης – Λεβιδίου – Νεμέας, όταν τρεις φίλοι βγήκαν βόλτα μαζί με τα δύο ποδήλατα τους.

Πώς έγινε το μοιραίο

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, τα δύο ποδήλατα συγκρούστηκαν μεταξύ τους και από την πτώση ο 15χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά το παιδί δεν τα κατάφερε, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και λίγο μετά τις 10 το βράδυ κατέληξε.

Προανάκριση για τα ακριβή αιτία του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τριπόλεως.

Το αντίο του πατέρα

Ο πατέρας του παιδιού αποχαιρέτησε με λίγες γραμμές τον γιο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας:

«Λαμπάκο μου αστέρι ήσουν… Κι αστέρι είσαι… Σημαιοφόρε του Θεού και του Παραδείσου… Ο μοναδικός τσολιάς στον Άγιο Γιώργη θα είσαι εσύ λεβέντη μου».

Ο αποχαιρετισμός της μάνας

«Καλό παράδεισο άγγελε μου θα σε αγαπώ για πάντα μου λείπεις αγόρι μου γλυκό!!!», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η μητέρα του 15χρονου αποχαιρετώντας το γιο της.

«Ο μοναδικός τσολιάς στον Άγιο Γιώργη θα είσαι εσύ λεβέντη μου», είναι το μήνυμα του τραγικού πατέρα ο οποίος παλεύει να σταθεί στα πόδια του και να στηρίξει τη μητέρα και τον αδελφό του 15χρονου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis