home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Πολιτική

Πώς σχολίασε ο Γκιόλας την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ. Το κοινωνικό πρόσωπο της επόμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σχολιάζει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας που μεταδόθηκε ζωντανά από το anagnostis.org . Ο κος Γκιόλας αναφέρεται στο κοινωνικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, στο κοστολογημένο πρόγραμμα που στοχεύει στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και στη διαφθορά.

Αναφέρει ο κος Γκιόλας στη δήλωσή του:

«Μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και πιο ώριμος από ποτέ ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε κατά την ομιλία του στην Δ.Ε.Θ, τις έξι προτεραιότητες για την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, οι οποίες θα αποτελέσουν το δρόμο για να επιστρέψει η χώρα στην κοινωνική δικαιοσύνη και φυσικά για να ενισχυθούν όλες οι παραγωγικές τάξεις ώστε να αποκρουστεί το τεράστιο κύμα ακρίβειας που απειλεί όλα τα νοικοκυριά.

Οι 6 άξονες του σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είναι: Η αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, Η ενίσχυση του εισοδήματος, η στήριξη του κοινωνικού κράτους, η παραγωγική ανασυγκρότηση, το ισχυρό δημοκρατικό κράτος, η απάντηση στη δημογραφική πρόκληση.

Η αισθητή μείωση των λογαριασμών, η επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ, η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ , το αφορολόγητο στις 10.000 για όλους, τα αναδρομικά στους συνταξιούχους, η κατάργηση τέλους επιτηδεύματος και το  επίδομα μητέρας ήταν μερικά από αυτά που έκαναν αίσθηση στο ακροατήριο που ξέσπασε σε ενθουσιώδη χειροκροτήματα.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δείχνει το κοινωνικό πρόσωπο που θα έπρεπε να έχει μια Κυβέρνηση απέναντι σε μια κοινωνία που βάλλεται καθημερινά από τις αποφάσεις μιας μειοψηφίας που ενδιαφέρεται μόνο για το μοίρασμα των κερδών που προέρχονται από το υστέρημα των ελλήνων πολιτών.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ανακοίνωσε ένα πλήρως κοστολογημένο πρόγραμμα, το οποίο στοχεύει στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης με βασική προτεραιότητα το πορτοφόλι των αδύναμων και τη βιωσιμότητα των παραγωγικών δυνάμεων σε πλήρη αντίθεση με την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η οποία αρνείται πεισματικά να θέσει υπό τον έλεγχο του Κράτους τα υπερκέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων -κυρίως στην Ενέργεια- αρνείται να μειώσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα  και να χαμηλώσει τον ΦΠΑ στα τρόφιμα, την ίδια ακριβώς στιγμή που τα golden boys αμείβονται υπέρογκα και οι μέτοχοι της ΔΕΗ πλουτίζουν στις πλάτες των αδύναμων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι εδώ, έτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της πατρίδας μας, όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές και να οδηγήσει ακόμη μία φορά τη χώρα στο ξέφωτο.

Οι Έλληνες πολίτες έχουν βιώσει τις τραγικές συνέπειες της κυβέρνησης της Ν.Δ  τα τελευταία τρία χρόνια και θα αποφασίσουν σίγουρα να δώσουν την ευκαιρία στις προοδευτικές δυνάμεις να τον απαλλάξουν από την δεξιά, επιλέγοντας την Προοδευτική κοινωνική συμμαχία αντί της οικογενειοκρατίας, της διαπλοκής και της διαφθοράς».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button