home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κόρινθος: Του έκοψαν τη σύνταξη γιατί νόμιζαν ότι… είχε πεθάνει

Όταν έψαξε να δει γιατί δεν είχε μπει η σύνταξη τον ενημέρωσαν ότι έχει πεθάνει
Ηλικιωμένος Κόρινθος

Μία απίστευτη περιπέτεια ζει ένας ηλικιωμένος άνδρας από την Κορινθία, καθώς του έκοψαν τη σύνταξη γιατί νόμιζαν ότι… είχε πεθάνει. Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN» ο συνταξιούχος, εξιστόρησε την ταλαιπωρία που υφίσταται τις τελευταίες μέρες.

Ο ηλικιωμένος προσπάθησε να εκταμιεύσει τη σύνταξή του στα τέλη του Αυγούστου, όταν διαπίστωσε ότι δεν είχε καταβληθεί η επικουρική σύνταξη. Προσπαθώντας να βρει τον λόγο που διεκόπη η καταβολή της, ανακάλυψε ότι η σύνταξή του είχε κοπεί γιατί ήταν νεκρός.

Σε επικοινωνία του μάλιστα με το υποκατάστημα ΕΦΚΑ της Κορίνθου, οι υπάλληλοι τον διαβεβαίωσαν ότι δεν φαίνεται πεθαμένος και πως όλα δείχνουν κανονικά στα στοιχεία και την κατάστασή του.

Ωστόσο, ακόμα και μέχρι σήμερα δεν έχει επιλυθεί το ζήτημα, με τον συνταξιούχο όχι μόνο να μην λαμβάνει τη σύνταξή του, αλλά να βλέπει να χάνει και τα χρήματα που είχε στην τράπεζα καθώς παρακρατήθηκαν ως προϊόν μισθοδοσίας. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη περίπτωση που συμβαίνει κάτι τέτοιο, με ολοένα περισσότερες περιπτώσεις να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis