home design 800x400
home design 1170Χ320

Αυστρία: Έτοιμος για τη ρεβάνς με τη Fivers ο Διομήδης

Το Σάββατο ο αγώνας χάντμπολ στην Αυστρία
Βασίλης Μάνθος

Πανέτοιμος για τη ρεβάνς με τη Fivers δείχνει να είναι ο Διομήδης, με την αποστολή να βρίσκεται καθ’ οδόν για την Αυστρία. Η μάχη για την πρόκριση θα ξεκινήσει το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου στις 21:00 (ώρα Ελλάδος). Αποφασισμένοι και οπλισμένοι με δύναμη, οι παίκτες ελπίζουν να καταφέρουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του συλλόγου με τη δήλωση του Βασίλη Μάνθου:

“Η ώρα της ρεβάνς με την Αυστριακή Fivers έφτασε.

Η αποστολή μας αναχώρησε σήμερα το πρωί αποφασισμένοι όλοι να ριχτούν με όλες τους τις δυνάμεις στην αυριανή (Σάββατο 17/9, ώρα Ελλάδας 21.00) μάχη και να διεκδικήσουν την πρόκριση. Σφικτές οι γροθιές, γεμάτοι πείσμα και δίψα να διεκδικήσουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα την πρόκριση, έτσι όπως αρμόζει σε Λύκους. Θα είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο, αλλά το βέβαιο είναι πως θα φύγουν από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι, Αυτό μας τόνισε και ο πίβοτ μας Βασίλης Μάνθος πριν την αναχώρηση:

«Ταξιδεύουμε στην Αυστρία για να τα δώσουμε όλα απέναντι στη Fivers. Έχουμε αφήσει πίσω το πρώτο παιχνίδι, με πολλή δουλειά κι αφοσίωση, θα διορθώσουμε τα λάθη μας και θα αντιμετωπίσουμε κατάματα τον αντίπαλο μας, ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που μας αναλογεί. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, μιας και παίζουμε εκτός έδρας, με πολλή ένταση, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ελπίζω να τα καταφέρουμε για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στη Ευρώπη»”.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis