home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αδελφοποίηση της Καλαμάτας με την αμερικανική πόλη Λόουελ

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2022 η τελετή
Λόουελ Καλαμάτα

Η τελετή της αδελφοποίησης της Καλαμάτας με την αμερικανική πόλη Λόουελ (Lowell) θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας, στις 23 Σεπτεμβρίου 2022. Η τελετή αφορά στην επισφράγιση της αδελφοποίησης και συνεργασίας των δύο πόλεων μετά την τελετή που είχα πραγματοποιηθεί τον προηγούμενο Απρίλιο στο Λόουελ της Μασαχουσέτης.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει επισκέψεις, ξεναγήσεις, μουσικές και όχι μόνο εκδηλώσεις, με τη συμμετοχή τοπικών φορέων και επίσημων καλεσμένων από το Λόουελ που θα παρευρεθούν στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου με επίσκεψη στην Αρχαία Ολυμπία και την Επίδαυρο. Η κορύφωση ασφαλώς θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή το απόγευμα, με την υπογραφή της αδελφοποίησης.

Στην Καλαμάτα αναμένεται αντιπροσωπεία από το Δήμο του Λόουελ και την Πολιτεία της Μασαχουσέτης, από τις 22 έως τις 26 Σεπτεμβρίου. Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τον Δήμαρχο του Λόουελ Sokhary Chau, τον πρώην Δήμαρχο William “Bill” Samaras, τον Πολιτειακό Γερουσιαστή των ΗΠΑ Edward Kennedy, τον Κοσμήροτα του Κολλεγίου Middlesex Dr. Judy Hogan, τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Μασαχουσέτης Λόουελ Arlen Parquette, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας Βασίλειο Καυκά και το μέλος της επιτροπής αδελφοποίησης της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας Δημήτριο Ματθαίο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis