home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τί θέλει ο Μάκαρης από τον Πανναυπλιακό – Στόχοι για το μέλλον της ιστορικής ομάδας του Ναυπλίου

Η Γενική Συνέλευση και η αναζήτηση τρόπων να «αναστηθεί» η ποδοσφαιρική ομάδα του Ναυπλίου: Φυτώριο παιδιών και εξωστρέφεια
Μάκαρης σε συνάντηση Πανναυπλιακού

Τους στόχους του για το μέλλον σε ό,τι έχει να κάνει με τη συμμετοχή του στην ιστορική ομάδα του Ναυπλίου, τον Πανναυπλιακό ανέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλίου Κώστας Μάκαρης, στην ενημερωτική συνάντηση της Τετάρτης, που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

«Θέλουμε για αυτή την ομάδα να δημιουργήσουμε εξωστρέφεια». Θέλουμε υποδομή. Να μην αγοράζουμε παίχτες. Να υπάρχει φυτώριο εδώ», δήλωσε ο επιχειρηματίας που έχει ήδη ξεκινήσει να χρηματοδοτεί τον Πανναυπλιακό.

Παράλληλα μίλησε για συνεργασία μεταξύ του Πανναυπλιακού και των άλλων ομάδων στην περιφέρεια.

Ο κος Μάκαρης μιλώντας σε στελέχη, φιλάθλους και ποδοσφαιρόφιλους του Ναυπλίου, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Βλέπω το δάσος και όχι το δέντρο. Ο αθλητικός τουρισμός ποτέ δεν μπήκε στο επιχειρηματικό κάδρο αυτής της πόλης. Θέλουμε να αναπτύξουμε αυτό το κομμάτι και ο Πανναυπλιακός είναι το όχημα. Όλες οι ομάδες της περιφέρειας και των χωριών μας θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο».

Ο επιχειρηματίας και υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Κώστας Μάκαρης αναφέρθηκε στους στόχους του για τον Πανναυπλιακό, λέγοντας: «Ο στόχος είναι να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα με ένα φυτώριο που να χαίρονται οι γονείς να φέρουν τα παιδιά τους και να δημιουργήσουμε συνθήκες ανάπτυξης μέσα από αυτή την ομάδα. Δεν ερχόμαστε σαν κομήτες να δώσουμε κάποια χρήματα που μας περισσεύουν. Εγώ δεν δίνω τζάμπα λεφτά. Εγώ είμαι επιχειρηματίας και επενδύω».

Και στο μπάσκετ

Ο κος Μάκαρης σε αποστροφή του λόγου του αναφέρθηκε και στον Οίακα, μιλώντας και για τα υπόλοιπα αθλήματα της πόλης: «Το ίδιο θέλουμε να γίνει και στο μπάσκετ», είπε.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis