home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο νέος πεζόδρομος… πάρκινγκ για τους ανεγκέφαλους στην Κυπαρισσία

Εικόνες ντροπής λίγο πριν την ολοκλήρωση της ανάπλασης
Κυπαρισσία έργα 1

Αγανάκτηση προκαλούν οι εικόνες από την ανανεωμένη αγορά στο κέντρο της Κυπαρισσίας που κάποιοι μετέτρεψαν σε πάρκινγκ. Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι εργασίες ανάπλασης ορισμένοι επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν τα νέα πεζοδρομημένα τμήματα ως χώρους στάθμευσης, αδιαφορώντας παντελώς για τις προσπάθειες που γίνονται για την αναβάθμιση της περιοχής. Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που κοινοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» συνοδευόμενο από τις ντροπιαστικές εικόνες:

«Και ενώ εξελίσσεται η διαδικασία υλοποίησης της ανάπλασης στην Κεντρική αγορά της πόλης μας, οδεύοντας στην τελική ευθεία υλοποίησης των βασικών εργασιών, παρατηρούνται φαινόμενα τα οποία δεν συνάδουν ούτε με την προσπάθεια που καταβλήθηκε εκ μέρους μας την τελευταία πενταετία για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα, ούτε όμως αρμόζουν στα πλαίσια του αμοιβαίου σεβασμού του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου στην περιοχή μας, τόσο των ντόπιων αλλά και των επισκεπτών της πόλης μας.

Κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών υπήρξε μια μεταβατική περίοδος ώστε όλοι μας να εγκλιματιστούμε στις νέες συνθήκες στις ζωές όλων μας.

Από τούδε και στο εξής όμως, τα φαινόμενα αυτά δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά, και σε ότι γίνεται αντιληπτό, θα κινητοποιούνται αυτομάτως οι αρμόζουσες διαδικασίες».

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Τ. ΠΑΣΣΑΛΗΣ

    Μα καλά δεν παίρνουν μαθήματα από το Ναύπλιο..
    Εδώ περιμένουμε την λεγόμενη εντός εισαγωγικών Ανάπλαση για να μετατρέψουμε στην συνέχεια τις πλατείες τους πεζόδρομους και γενικά κάθε στενάκι ή σοκάκι του ιστορικού κέντρου σε πάρκινγκ, χάρη στην επισκεψημότητα της πόλης.
    Και προς Θεού όχι ελέγχους η τροχαία. Διαταράσσετε η εντός εισαγωγικών επισκεψημότητα της πόλης.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis