home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δεν ήταν εμπορικό, ζωολογικός κήπος ήταν!

Από την Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εντοπίστηκε κατάστημα όπου πωλούνταν απομιμητικά προϊόντα

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Δεν ήταν εμπορικό, ζωολογικός κήπος ήταν!
ρουχα

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εντοπίστηκε πριν λίγες μέρες σε περιοχή της Αττικής κατάστημα, όπου πωλούνταν μαϊμού είδη ένδυσης και υπόδησης. Συγκεκριμένα κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 976 απομιμητικά προϊόντα επώνυμων εταιριών.

Για την υπόθεση συνελήφθη ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα εμπορικά σήματα και τον αθέμιτο ανταγωνισμό, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμη ένα άτομο, ιδιοκτήτης του καταστήματος, το οποίο και αναζητείται.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή. Μακάρι τέτοιοι έλεγχοι να γίνονται πιο συχνά και στην Αργολίδα ώστε να προστατευτούν οι καταναλωτές αλλά κυρίως το υγιές εμπόριο και οι επιχειρήσεις που σέβονται τους πελάτες τους και δεν τους εξαπατούν με αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] & [email protected] της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Βέβαια η καλύτερη τιμωρία θα ήταν η γνωστοποίηση του καταστήματος ώστε να αυτοπροστατευτούν οι καταναλωτές

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis