home design 800x400

Απίστευτες εικόνες και βίντεο από σύγκρουση αυτοκινήτου με άλογο – Σκοτώθηκε το άλογο που βρέθηκε στο δρόμο – Σμπαράλια το αυτοκίνητο

Η οδηγός του αυτοκινήτου κινείτο με κατεύθυνση προς Γαργαλιάνους, ξαφνικά είδε το άλογο να πετάγεται μπροστά στις ρόδες.

Σφοδρή ήταν η σύγκρουση ενός αυτοκινήτου με ένα άλογο που βρέθηκε στο δρόμο του. Οι εικόνες και το βίντεο από το ατύχημα είναι χαρακτηριστικές της σφοδρότητας με την οποία έγινε η σύγκρουση.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε την περασμένη Πέμπτη στην εθνική οδό Γαργαλιάνοι – Ρωμανός, με το άλογο να πέφτει νεκρό στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με το gargalianoionline.gr, απ΄όπου προέρχονται οι φωτογραφίες και το βίντεο, τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε η οδηγός Ι.Χ. αυτοκίνητου, όταν στον δρόμο Γαργαλιάνοι – Ρωμανός, συγκρούστηκε με ένα…άλογο.

Το ατύχημα συνέβη ενώ είχε ήδη νυχτώσει, λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης, και ενώ η οδηγός του αυτοκινήτου κινείτο αμέριμνη με κατεύθυνση προς Γαργαλιάνους, ξαφνικά είδε το άλογο να πετάγεται μπροστά στις ρόδες.

ΦΩΤΟ: gargalianoionline

Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Το άλογο έπεσε στο οδόστρωμα νεκρό ενώ η οδηγός ευτυχώς βγήκε από το αυτοκίνητο έχοντας τις αισθήσεις της.

Οι ζημιές στο αυτοκίνητο είναι σημαντικές, ενώ οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το πως βρέθηκε το άλογο να περιφέρεται…αδέσποτο.

Σχόλια

Exit mobile version