home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κανονισμό υπαίθριας διαφήμισης φτιάχνει το Ναύπλιο

Φρένο στην ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί
Αφισορρύπανση

Κανονισμό που θα ρυθμίζει την υπαίθρια διαφήμιση ετοιμάζεται να συντάξει η Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου. Η ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί με την άνευ ορίων τοποθέτηση αφισών σε κολώνες, δέντρα, και άλλα σημεία -δημιουργώντας μεταξύ άλλων όχι μόνο ένα αντιαισθητικό θέαμα, αλλά ταυτόχρονα και ρύπανση του περιβάλλοντος-  έρχεται να αντιμετωπιστεί συντονισμένα από τον Δήμο Ναυπλιέων.

Την Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022, στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί μεικτή συνεδρίαση (δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη) της Κοινότητας Ναυπλίου όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και η έγκριση του κανονισμού. Κατά τη συνεδρίαση θα ληφθούν αποφάσεις περί πέντε συνολικά θεμάτων:

1ο ΘΕΜΑ

Περί χορήγησης κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε ΚΥΕ της εταιρείας «Χρ. Κωνσταντινίδης και ΣΙΑ Ε.Ε» που λειτουργεί επί της Σιδηράς Μεραρχίας 34.

2ο ΘΕΜΑ

Περί έγκρισης Τροποποίησης Κανονισμού Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Ναυπλιέων.

3ο ΘΕΜΑ

Επί αιτήσεως κ. Νώτη Αντωνίου για χορήγηση θέσης στάθμευσης ΙΧ οχήματος επί της οδού Αθηνάς 5 στο Ναύπλιο.

4ο ΘΕΜΑ

Γνωμοδότηση για την χορήγηση ή μη, παράτασης άδειας λειτουργίας μουσικής, στο Κ.Υ.Ε. «ΠΑΡΟΧΗΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΠΟ ΟΥΖΕΡΙ, ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ, ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ, ΖΥΘΟΠΩΛΕΙΟ ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ» με την επωνυμία ΦΑΝΑΡΙΣΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Γεωργίου και της Θεοδώρας , που λειτουργεί στην οδό ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ 14, στην Κοινότητα Ναυπλίου, Δήμου Ναυπλιέων.

5ο ΘΕΜΑ

Περί εγκρίσεως Κανονισμού Υπαίθριας Διαφήμισης Δήμου Ναυπλιέων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis