home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Καλαμάτα: Εγκαίνια για το γήπεδο του Μεσσηνιακού από τον Π. Νίκα

Με χρηματοδότηση 300.000 ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
γήπεδο

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας παρευρέθηκε χθες Τετάρτη 7/9 στην Καλαμάτα και εγκαινίασε τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Μεσσηνιακού. Το εν λόγω έργο έχει χρηματοδοτηθεί με 300.000 ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία έχει αναλάβει την υλοποίηση και για άλλες αθλητικές υποδομές στην Μεσσηνία αλλά και στην υπόλοιπη Πελοπόννησο.

Για την Μεσσηνία συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης επεσήμανε πως η Περιφέρεια διέθεσε πίστωση 350.000 ευρώ για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας, χρηματοδοτεί και τις εργασίες στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας και σύντομα αναμένεται να εγκαινιαστούν τα γήπεδα ποδοσφαίρου στο Πλατύ και στην Ελαία.

Επίσης, γνωστοποίησε πως την Τρίτη 6/9 υπογράφηκε το τεχνικό δελτίο για το προϋπολογισμού 258.053,21 ευρώ έργο που αφορά στην τοποθέτηση ταρτάν στίβου στο δημοτικό στάδιο του Μελιγαλά.

Στην εκδήλωση χαιρέτισαν επίσης, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού Τάκης Στασινόπουλος, ενώ παρέστησαν ακόμα, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Περικλής Μαντάς και Μίλτος Χρυσομάλλης, οι αντιπεριφειάρχες Μεσσηνίας Βασίλης Καπέλλιος, Πρωτογενούς Τομέα Στάθης Αναστασόπουλος και Τουρισμού και Πολιτισμού Αννα Καλογεροπούλου, ο εντεταλμένος για θέματα Αθλητισμού περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μαντζούνης, ο αστυνομικός υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας Δημήτρης Ροΐδης, δημοτικοί σύμβουλοι, τα μέλη των Δ.Σ. του Μεσσηνιακού Γ.Σ., του Πανθουριακού και του Αίαντα Καλαμάτας κ.α.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis