home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠελοπόννησοςΠολιτικήΑυτοδιοίκησηFirst Featured

Δημοσκόπηση φέρνει τα πάνω – κάτω σε Ναύπλιο, Άργος και Περιφέρεια

Από το πρωί δημοσκόποι ρωτούν τον κόσμο για τις εκλογές – Οι ερωτήσεις που γίνονται

Τα πάνω – κάτω στην ηρεμία των δημοτικών πραγμάτων στο Ναύπλιο, στο Άργος και στην περιφέρεια Πελοποννήσου φέρνει μια δημοσκόπηση που είναι σε εξέλιξη από το πρωί της Πέμπτης, βγάζοντας από τη θερινή ραστώνη όσους ανακατεύονται με τα εκλογικά στους δήμους και θυμίζοντάς τους ότι πρέπει να αρχίσουν να τρέχουν για να κερδίσουν το χαμένο έδαφος. Μπορεί οι αυτοδιοικητικές εκλογές να αργούν ακόμα, όμως οι κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο και το αυξημένο ενδιαφέρον ακόμα και των κομμάτων, αφήνει πίσω όσους κινούνται με ταχύτητα χελώνας.

Δήμαρχοι, Περιφερειάρχες και κόμματα

Η δημοσκόπηση που γίνεται από μεγάλη και γνωστή δημοκοπική εταιρεία θέτει μια σειρά ερωτημάτων που αποκοπούν σε συγκεκριμένα συμπεράσματα. Δεν έχει γίνει γνωστό ωστόσο ποιος είναι ο ενδιαφερόμενος που παράγγειλε τη δημοσκόπηση και αν αυτός είναι κάποιο κόμμα, κάποιος εκ των υποψηφίων δημάρχων ή κάποιος που ενδιαφέρεται για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Τα ερωτήματα πάντως αφορούν υποψήφιους δημάρχους, περιφερειάρχες και κόμματα.

Κόμματα και εκλογές

Τα ερωτήματα που τίθενται στους πολίτες που απαντούν περιλαμβάνουν τα κόμματα και τις εθνικές εκλογές. Μεταξύ άλλων ρωτούν οι δημοσκόποι, όπως μας μετέφεραν τα ερωτήματα αναγνώστες μας που κλήθηκαν να απαντήσουν:

Ποιά είναι η πρόβλεψή σας σχετικά με το κόμμα που θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές; ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ;

Ποιά θεωρείτε ότι θα είναι η πιθανή ημερομηνία εκλογών; Χειμώνας 2022, Άνοιξη 2023, Καλοκαίρι 2023;

Εσείς τί θα ψηφίζατε;

Θεωρείτε τον εαυτό σας αριστερό, κεντροαριστερό, κεντρώο, κεντροδεξιό, δεξιό;

Οι δήμαρχοι σε Άργος και Ναύπλιο

Η δημοσκόπηση που είναι σε εξέλιξη απευθύνει στους ερωτώμενους συγκεκριμένα ερωτήματα για τις δημοτικές εκλογές στο Ναύπλιο και στο Άργος:

Σχετικά με τις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ναυπλιέων ρωτούν, όπως μας μετέφεραν τα ερωτήματα αναγνώστες μας:

Ποιός θεωρείτε ότι θα είναι ο καταλληλότερος για δήμαρχος;

Ποιό θεωρείτε ότι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στο δήμο σας; Νερό, στάθμευση, σκουπίδια;

Ονόματα υποψηφίων σε Ναύπλιο και σε Άργος

Για τις Δημοτικές εκλογές στο δήμο Ναυπλιέων από τους δημοσκόπους αναφέρονται τα ακόλουθα ονόματα:

Κωστούρος Δημήτριος

Μάκαρης Κωνσταντίνος

Ορφανός Δημήτριος

ΣΥΡΙΖΑ

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΚΕ

Για τις Δημοτικές εκλογές στο δήμο Άργους Μυκηνών από τους δημοσκόπους αναφέρονται τα ακόλουθα ονόματα:

Καμπόσος Δημήτριος

Χειβιδόπουλος Αναστάσιος

ΣΥΡΙΖΑ

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΚΕ

Εκλογές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Αναγνώστες μας που ρωτήθηκαν από τους δημοσκόπους, μας αναφέρουν και ερωτήματα που αφορούν τις εκλογές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου:

Ποιά νομίζετε ότι είναι η Περιφερειακή παράταξη που μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα της περιοχής σας; Δεξιά, Κεντροδεξιά, Κεντρώα, Αριστερή, Κεντροαριστερή;

Ποιά θεωρείτε από τα παρακάτω ως σημαντικότερα προβλήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου; Σκουπίδια, χωροταξία, Διαχείριση υδάτων;

Η δημοσκόπηση που συνεχίζεται βάζει σε γρήγορη ταχύτητα τους υποψηφίους που κινούνται με νωχελικούς ρυθμούς, αφού πλέον οι αυτοδιοικητικές εκλογές μπαίνουν στην τελική ευθεία, φέροντας τα πάνω – κάτω στην επικοινωνιακή μεθόδευση που εφαρμόζουν στους δήμους και στην περιφέρεια. Οι ερωτήσεις που γίνονται για το Ναύπλιο, το Άργος και την Περιφέρεια θα δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις στους ενδιαφερόμενους. Άγνωστό παραμένει αν θα δημοσιοποιηθεί η δημοσκόπηση όταν ολοκληρωθεί.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

  1. Αστείο το άρθρο σας, αφού είναι σε εξέλιξη που είναι το πάνω κάτω; όσον αφορά τις δημοτικές του Άργους ο κος χειβιδοπουλος δήλωσε πως πάει για βουλευτής κιναλ κ δεν θα είναι υποψήφιος, πως ερωτάται, καλό θα είναι λοιπόν οι δημοσκοπησεις να γίνουν όταν. Ολοκληρωθουν οι υποψηφιότες όλων των υποψηφίων και μετά να γίνουν τα γκάλοπ, όχι έτσι στον αέρα, για το Άργος ακούγεται έντονα η κάθοδος ονοματος που δεν έχει ασχοληθεί με την πολιτική, οικονομολόγος στο επάγγελμα που θα, στηριχθεί από σύριζα κ πασοκ κ είναι ο μόνος ίσως που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στο Άργος.

Διαβάστε ακόμα

Back to top button