home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πώς το μέλι μπορεί να γίνει σύμμαχός σας στη σωστή ενυδάτωση του δέρματος και των μαλλιών σας

Μυστικά ομορφιάς δοσμένα απευθείας από τη φύση
Μέλι

Το μέλι είναι εδώ και αιώνες γνωστό για τις πολλές ευεργετικές του ιδιότητες. Ήδη από την αρχαιότητα χρησιμοποιούνταν όχι μόνο ως τρόφιμο, αλλά και ως συστατικό για την παρασκευή φαρμάκων και καλλυντικών. Αποτελεί μια εξαιρετική πηγή μετάλλων και βιταμινών, αλλά και έναν πολύτιμο βοηθό στην περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών.

Χάρη στη σύστασή του το μέλι έχει την ιδιότητα να απορροφά και να διατηρεί νερό στα μόριά του, κάτι που το καθιστά ιδανικό για την ενυδάτωση του δέρματος, αλλά και την περιποίηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών. Ακόμα, η αντιοξειδωτική του δράση και η σύστασή του κάνουν το μέλι ένα από τα καλύτερα φυσικά απολεπιστικά προϊόντα.

Απλές και φυσικές συνταγές ομορφιάς

Για την ενυδάτωση του προσώπου σας δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό και φυσικό από μια μάσκα με βασικό συστατικό το μέλι. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να ανακατέψετε λίγο μέλι με ζάχαρη, δημιουργώντας ένα παχύρευστο μείγμα. Αφού το απλώσετε στο δέρμα σας αφήστε το για λίγα λεπτά κι έπειτα κάντε ένα ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπό σας για μια ελαφριά απολέπιση. Ξεπλύνετε και αισθανθείτε κατευθείαν την αίσθηση ενυδάτωσης που σας χαρίζει.

Το ίδιο ευεργετική είναι η χρήση του μελιού και στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Ένας εύκολος τρόπος να χαρίσετε στα μαλλιά σας την ενυδάτωση που τους λείπει είναι να ανακατέψετε λίγες κουταλιές μέλι με ένα πολτοποιημένο αβοκάντο. Απλώστε το μείγμα στα μαλλιά σας, τυλίξτε τα με μία πετσέτα και αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά προτού ξεπλύνετε.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis