home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ο Βασιλόπουλος ενώνει τις δυνάμεις του με τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Μάκαρη

Καλεί σε συστράτευση, με την «παράταξη των ικανών» – Δυναμική και σχέδιο από το δημοτικό συνδυασμό
Βασίλης Βασιλόπουλος - Κώστας Μάκαρης

Στο δυναμικό του υποψήφιου δημάρχου του δήμου Ναυπλιέων Κώστα Μάκαρη, ανήκει από σήμερα ο γιατρός Βασίλης Βασίλης Βασιλόπουλος, ο οποίος πριν από μερικές τα είχε «σπάσει» με το νυν δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο.

Ο κος Βασιλόπουλος το προηγούμενο διάστημα είχε ανακοινώσει την παραίτησή του από μέλος της Διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου και την απομάκρυνσή του από το δημοτικό συνδυασμό «Επόμενη Μέρα», διαμηνύοντας στο δήμαρχο Ναυπλιέων ότι “Δεν είμαστε όλοι ίδιοι“.

Δυναμική από Μάκαρη

Εντωμεταξύ, με τον προσχώρηση Βασιλόπουλου και τις κινήσεις που έχουν γίνει όλο το προηγούμενο διάστημα, μέσα στο καλοκαίρι, ο δημοτικός συνδυασμός του Κώστα Μάκαρη, αποκτά μεγάλη δυναμική, με το που μπήκε το Φθινόπωρο. Κατά τη διάρκεια της θερινής ραστώνης, ο υποψήφιος δήμαρχος και τα στελέχη του, δεν σταμάτησαν καθόλου, δίνοντας έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι, όχι μόνο στο Ναύπλιο, αλλά και με τα χωριά του δήμου Ναυπλιέων. Η συνεχής παρουσία στα χωριά και στις διάφορες εκδηλώσεις που γίνονταν το καλοκαίρι, δεν περιορίστηκαν μόνο στις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά ήταν και ουσιώδεις με την έννοια της καταγραφής θεμάτων και προβλημάτων που πρέπει να επιλυθούν, ενώ ήταν σημαντικές και οι επαφές με ανθρώπους που θα πλαισιώσουν στο επόμενο διάστημα το συνδυασμό.

Ο Κώστας Μάκαρης, δείχνει ότι έχει στόχο να λύσει προβλήματα στο δήμο Ναυπλίου και να προσχωρήσει στην ανάπτυξη, κάτι που οργανώνει από τώρα, συγκεντρώνοντας  από κάθε γωνιά του δήμου όλα τα προβλήματα που υπάρχουν. Στόχος του – όπως δείχνει από τις κινήσεις του, είναι να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό και ουσιώδες στο δήμο Ναυπλιέων.

Βασίλης Βασιλόπουλος

Η προσχώρηση Βασιλόπουλου

Το πρωί της Τρίτης ο γιατρός Βασίλης Βασιλόπουλος, ανακοίνωσε:

«Ενώνω τις δυνάμεις μου με τον Κώστα Μάκαρη. Σας καλώ σε συστράτευση, με την παράταξη των Ικανών. Τα δύσκολα χρόνια που έρχονται δεν επιτρέπουν λιποψυχίες και καθυστερήσεις σε όσους νιώθουν την ανάγκη να υπηρετούν την πόλη τους και τους συμπολίτες τους. Ούτε την παθητική αποδοχή των κουρασμένων ή την έλλειψη οράματος  ανθρώπων που κρατούν το Ναύπλιο χαμηλά και χωρίς προοπτική.

Ανταποκρινόμενος στην πρόταση του Κώστα Μάκαρη, για κοινή πορεία προς ένα μέλλον αντάξιο της πόλης μας, αποφάσισα να συστρατευτώ για να συμβάλω στην προσπάθεια ανάταξης του δήμου, ενώνοντας τις δικές μου σκέψεις με τον δικό του μεγάλο σχεδιασμό.

Το πρόγραμμα δράσης που μου εξέθεσε ως υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου, και που θα εκθέσει προς τους Δημότες προς έγκριση, είναι εντυπωσιακό ως προς τους στόχους και ευρηματικό ως προς τον τρόπο υλοποίησης. Γι’ αυτό χρειάζεται μια ικανή ομάδα επιτυχημένων που θα το υλοποιήσει.

Φιλοδοξώ να είμαι ένας από αυτή τη δημιουργική ομάδα και να προσφέρω γνώσεις και δουλειά υπέρ του Δήμου και των συνδημοτών μου. Η εποχή της στασιμότητας, η εποχή Κωστούρου, πρέπει να γίνει παρελθόν.

Η πόλη του Ναυπλίου και οι Δημοτικές μας Κοινότητες πρέπει και μπορούν να γίνουν Πρωταγωνιστές στην Ελλάδα και όχι μόνον.

Ανακοινώνοντας την συστράτευσή μου στην ομάδα των Ικανών που φιλοδοξεί να φέρει το δήμο μας στην κορυφή, καταθέτω και τη δέσμευσή μου για ανιδιοτελή συνεισφορά στα κοινά και για διαφάνεια στα κίνητρα και τις πράξεις μου. Δεσμεύσεις που αποτελούν -άλλωστε- το Α και το Ω των δεσμεύσεων του Κώστα Μάκαρη.

Σας καλώ να στηρίξετε τον κοινό αγώνα για τον Δήμο μας, και να μην επιτρέψετε η επόμενη μέρα να είναι γεμάτη με γκρίζες αποχρώσεις φτιαγμένη για λίγους και ημετέρους».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis