home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΜεσσηνία

Μεσσήνη: Συγκλονίζει η περιγραφή της επίθεσης που δέχτηκε η 49χρονη Χριστίνα

Για σχεδόν 10 λεπτά πάλευε με τον σύζυγό της χωρίς να ξέρει ότι πρόκειται για εκείνον

Σοκάρει η περιγραφή της 49χρονης Χριστίνας για την επίθεση με καυστικό οξύ που υπέστη από τον πρώην σύζυγό της. Η γυναίκα, σε συνέντευξή της στον Alpha, ανέφερε πως ο πρώην σύζυγός της την πλησίασε στο σκοτάδι όταν εκείνη πήγαινε στη δουλειά της και της επιτέθηκε. Η ίδια πάλεψε μαζί του για περίπου δέκα λεπτά, ενώ εκείνος προσπαθούσε να της κλείσει το στόμα με ένα υγρό πανί. Η ίδια αναφέρει «από ό, τι κατάλαβα κάτι είχε στα χέρια του, σαν πανί, το οποίο ήταν ποτισμένο με κάποιο υγρό και προσπάθησε να μου κλείσει το στόμα. Δεν τον άφησα να τα καταφέρει, πάλεψα μαζί του για οκτώ με δέκα λεπτά».

Το θύμα, στην προσπάθειά του να καλέσει βοήθεια, κατάφερε και κάλεσε από το κινητό της τηλέφωνο τον εργοδότη της. Η κίνησή της αυτή φαίνεται πως εξόργισε τον δράστη, ο οποίος την τράβηξε από τα μαλλιά και της έριξε στο πρόσωπο υγρό οξύ. Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή της γυναίκας για τις στιγμές που ακολούθησαν: «Πόνεσα τόσο πολύ, καιγόμουν, ήταν σαν να μου είχαν βάλει φωτιά, είχα τρομερούς πόνους».

Δεν ήξερε ότι ο δράστης ήταν ο πρώην σύζυγός της

Τις πρώτες ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκε η 49χρονη αδυνατούσε να σκεφτεί ποιος θα μπορούσε να είναι ο δράστης. Προκαλεί εντύπωση πως ο πρώην σύζυγός της, που αργότερα ομολόγησε την πράξη του και προφυλακίστηκε, πήγε ακόμα και να την επισκεφθεί στο νοσοκομείο όπου την είχαν μεταφέρει. Πέρασαν λίγες ώρες για να αρχίσει να υποψιάζεται τον πρώην της, καθώς παρατήρησε πως ενώ της τηλεφωνούσε κάθε μέρα, δεν της τηλεφώνησε την ημέρα της επίθεσης. Η ίδια εικάζει πως ο λόγος της επίθεσης ήταν η απόρριψη που εκείνος αισθανόταν, καθώς η πρώην σύζυγός του αρνούνταν τις προτάσεις που της έκανε για να τα παντρευτούν ξανά.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button