home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η 39η Γιορτή Κάστανου στην Καστάνιτσα

Άλλη μια χρονιά με ξεναγήσεις, κεράσματα και κάστανα

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Η 39η Γιορτή Κάστανου στην Καστάνιτσα
Καστανα 1

Επιστρέφει, μετά από δυο χρόνια απουσίας, η 39η Γιορτή Κάστανου στην Καστάνιτσα, πάντα με προσοχή και τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας. Διάφορες δραστηριότητες και ποικιλία εδεσμάτων περιμένουν τους επισκέπτες.

Το ΔΣ του Συλλόγου και η Κοινότητα Καστάνιτσας, προέβη στην εξής ανακοίνωση:

Φέτος η Γιορτή μας θα έχει διαφορετικό χαρακτήρα, θα κινείται στα πλαίσια που επιτάσσουν οι μεταβαλλόμενες υγειονομικές συνθήκες των καιρώνκαι οι περιορισμένες υποδομέςενώ θα στρέψει την προσοχή της σε ακόμα ποιοτικότερες δράσεις, προσφέροντας στους φίλους των βουνών την εμπειρία των παλαιότερων ετών.

 Έτσι λοιπόν, η Γιορτή φέτος θα διοργανωθεί εντός του μικρού μας οικισμού καιθα τον διατρέχει από άκρη σε άκρη. Θα έχει περιπατητικό χαρακτήρα, ξενάγησης, ενημέρωσης, κερασμάτων και μικρή γκάμα ειδών φαγητού από ιδιώτες. Οι επισκέπτες θα βρουν πάγκους εξυπηρέτησης φαγητού χωρίς ωστόσο τη διαθεσιμότητα καθήμενων. 

Οι επισκέπτες θα κινούνται στον Δρόμο του Κάστανου κυκλικά μέσα στο χωριό όπου θα λειτουργεί η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου με διάφορα είδη του Συλλόγου και γλυκά με βάση το κάστανο, το Κέντρο Περιβαλλοντολογικής ενημέρωσης και η αίθουσα Παραδοσιακών Επαγγελμάτων.

 Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι ως υπεύθυνοι φορείς  για την διοργάνωση της γιορτής ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ:

– να υποδεχθούμε και να εξυπηρετήσουμε οργανωμένους εκδρομείς μέσω τουριστικών πρακτορείων με πούλμαν,

– να επιμεληθούμε την δημιουργία και δέσμευση χώρων στάθμευσης λεωφορείων,

– να φροντίσουμε  για την λειτουργία μεγάλης έκτασης ταβέρνας και προετοιμασίας εδεσμάτων για την σίτιση  των εκδρομέων.

 Θα θέλαμε ειλικρινά να ευχαριστήσουμε όλα τα Τουριστικά Γραφεία για την εμπιστοσύνη και τηνπροβολήτης Καστάνιτσας και της Γιορτής μας, την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μέσω προσέλκυσης επισκεπτών  στο πρόσφατο παρελθόν και δεσμευόμαστε όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες η Γιορτή θα μεγαλώσει ξανά!

Ως τότεθέλουμε να επισημάνουμε πως οποιοσδήποτε τουριστικός πράκτορας οργανώσει εκδρομή με πούλμαν κατά την συγκεκριμένη ημερομηνία στο χωριό μας, θα είναι απόλυτα υπεύθυνος για την εξυπηρέτηση των πελατών του και τα όποια παράπονα δεχθεί από αυτούς.

 Με Εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου.                          

Η Κοινότητα Καστάνιτσας

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis