home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Πελοποννήσου – Αποφάσεις για σημαντικά θέματα

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου συνεδρίασε χθές Τετάρτη 31 Αυγούστου και έλαβε αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων
Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Αρχικά, ενέκρινε τον διαγωνισμό με προϋπολογισμό 1.835.200 ευρώ για αλλαγή χρήσης υπάρχοντος ισόγειου κτίσματος σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων (προσθήκη κατ’ επέκταση, εσωτερικές διαρρυθμίσεις και αλλαγή όψεων) του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κορίνθου “Το έργον του Αποστόλου Παύλου”.

Μεταξύ άλλων, ενέκρινε την σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Σικυωνίων και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για την επισκευή και αποκατάσταση της παραλιακής γέφυρας στον ποταμό Κύριλλο στο Κιάτο καθώς και της κοίτης του από την παραλιακή γέφυρα έως την παλαιά εθνική οδό, για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής, έργο προϋπολογισμού 295.000 ευρώ.

Συμφώνησε επίσης, στο σχέδιο προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των Δήμων Γορτυνίας και Μεγαλόπολης για να αντικατασταθούν  τα εξωτερικά δίκτυα ύδρευσης από την πηγή Σαβαλά.

Προέβη ακόμα στην ανακήρυξη αναδόχων για την μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Π.Ε. Λακωνίας για το σχολικό έτος 2022 – 23.

Τέλος, η Οικονομική Επιτροπή, μεταξύ άλλων, προέβη στην ανακήρυξη οριστικού αναδόχου για το προϋπολογισμού 801.500 ευρώ έργο προμήθειας και εγκατάστασης υδατοδεξαμενών με σκοπό την πυροπροστασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis