home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνίαFeatured

Ναύπλιο: Κουτάβια δίπλα στο ρέμα με τα σκουπίδια

Σε σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί το κάποτε ζωτικής σημασίας ρέμα, που περνά από 5 χωριά του Δήμου Ναυπλιέων - Ερωτήματα από τον Στέλιο Κυριακού

Σε σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί το κάποτε ζωτικής σημασίας ρέμα, που περνά από πέντε χωριά του Δήμου Ναυπλιέων, και συγκεκριμένα την Πουλλακίδα, την Αγία Τριάδα, τον Αμαριανό, το Παναρίτη και το Αργολικό.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον διαβιούσαν κάποια κουτάβια, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για την υγεία τους.

Ο γνωστός φιλόζωος της περιοχής Στέλιος Κυριακού τα απομάκρυνε από το σημείο, σχολιάζοντας: «Εγώ πήρα τα κουτάβια και έφυγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Τα κουτάβια “φίλοι” μου δεν είναι σκουπίδια , συνεπώς και το φυσικό τους περιβάλλον δεν είναι αυτό. Τα υπόλοιπα είναι εκεί για να σας θυμίζουν τα κριτήρια που ψηφίζετε την τοπική αυτοδιοίκηση».

Παραθέτοντας εικόνες από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ρέμα, ο Στέλιος Κυριακού αναρωτιέται: «Για τι ακριβώς είπατε ότι θέλετε να μιλήσουμε; Πολιτισμό; Σεβασμό στους δημότες; Πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων; Προστασία περιβάλλοντος; Κλιματική αλλαγή; Μόλυνση υδροφόρου ορίζοντα;» Και συνεχίζει: «Ναι, θα μιλήσουμε για όλα αυτά αλλά με τους σωστούς ανθρώπους. Δεν νομίζω ότι οι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση δικαιούνται να έχουν άποψη. Τι παραπάνω θα μπορούσαν να μας πουν δηλαδή εκτός από ένα συγνώμη; Και αυτό μόνο αν έχει μείνει λίγο φιλότιμο…».

Δείτε εικόνες από το σημείο:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button