home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Άδειασαν τα ράφια του κοινωνικού παντοπωλείου – Λαχειοφόρος από την Πύλη Πολιτισμού

Λαχειοφόρος αγορά με δύο έργα του Francesco Moretti για να ενισχυθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου
Πύλη Πολιτισμού

Λαχειοφόρο αγορά με δώρα δύο έργα του εικαστικού καλλιτέχνη Francesco Moretti διοργανώνει η Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της, την «Πύλη της Αγάπης», καθώς τα ράφια είναι σχεδόν άδεια.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωση της Πύλης Πολιτισμού:

«Περισσότερο από κάθε άλλη φορά θέλουμε την στήριξή σας. Τα χρόνια της καραντίνας ήταν για όλους δύσκολα αλλά για κάποιους πολύ πολύ δύσκολα…

Έχοντας απαγόρευση για οποιαδήποτε δράση τα τελευταία δύο χρόνια, συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, είμαστε, με λύπη μας μεγάλη, σχεδόν με άδεια ράφια.

Ξεκινάμε με δύναμη και ελπίδα τον ωραίο αυτόν αγώνα με την λαχειοφόρο μας. Θα κληρώσουμε για άλλη μια χρονιά 2 έργα, ένα γλυπτό και ένα χαρακτικό του Francesco Moretti.

Να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ξαναγεμίσουμε τα ράφια!

Μέλη του Δ.Σ. και εθελοντές θα προωθούν τους λαχνούς. Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε για λαχνούς με την πρόεδρο Βούλα Δεδέα (6974940488) και το μέλος του Δ.Σ. Ντίνα Καλογεροπούλου (6944865498)».

Έργα moretti Λαχειοφόρος Πύλη Πολιτισμού
Έργα moretti Λαχειοφόρος Πύλη Πολιτισμού 2

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis