home design 800x400
home design 1170Χ320

Ποδοσφαιρικός αγώνας για καλό σκοπό

Η Εθνική Ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων «συγκρούεται» σήμερα με τον Πανθυρεατικό Α.Ο.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ποδοσφαιρικός αγώνας για καλό σκοπό
Ποδοσφαιρο

Φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα, διοργανώνουν σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Άστρους, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με την Εθνική Ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων και τον Πανθυρεατικό Α.Ο.

Η εκδήλωση αποτελεί ευκαιρία έμπρακτης στήριξης και αλληλεγγύης των δημοτών της περιοχής. Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης αναφερόμενος στη συγκεκριμένη έκανε έκκληση προς τους δημότες να στηρίξουν την εκδήλωση: «Ευχαριστούμε θερμά την Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων για την άμεση ανταπόκρισή τους στην πρόσκλησή μας καθώς και τον Πανθυρεατικό Α.Ο. για την συμμετοχή του στον Φιλανθρωπικό αγώνα. Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και συμμετέχει ενεργά στις προσπάθειες για την ενίσχυση του Συλλόγου ΑμΕΑ, που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας, με στόχο μια ισότιμη κοινωνία, χωρίς αποκλεισμούς για όλους του πολίτες. Σας περιμένουμε όλους για να στηρίξουμε το έργο του Συλλόγου».

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων – Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Αρκαδίας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis