home design 800x400
home design 1170Χ320

Παριανός επιχειρηματίας αγόρασε φιλέτο 50 στρεμμάτων στην Κόρινθο έναντι 4,2 εκατ. ευρώ

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που αγόρασε την έκταση στην Ποσειδωνία – Η μεγάλη περιπέτεια που πέρασε πριν απο 10 χρόνια
Έκταση Ποσειδωνία

Ο Παριανός επιχειρηματίας Βασίλης Καρποδίνης είναι ο άνθρωπος που αγόρασε την έκταση των 50 στρεμμάτων στην Ποσειδωνία Κορίνθου, όπου βρίσκεται το ρετσινάδικο.

Ο κ. Καρποδίνης είναι ένας από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες στον χώρο της φιλοξενίας, ενώ στην ιδιοκτησία του είναι το υπερπολυτελές Porto Paros, στην Πάρο, το οποίο είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο των Κυκλάδων, με πολυτελή δωμάτια, σουίτες και βίλες. Διαθέτει εστιατόρια, μπαρ, πισίνες, θερινό θέατρο και μεγάλους συνεδριακούς χώρους κτισμένους σε ένα ιδιαίτερο κυκλαδίτικο αρχιτεκτονικό στυλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Korinthia.net.gr o κ. Καρποδίνης αγόρασε την έκταση σε πλειστηριασμό, έναντι 4,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν θα επιχειρήσει να δημιουργήσει κάτι εκεί ο ίδιος, ή θα πουλήσει την έκταση σε άλλον ενδιαφερόμενο, με πολλαπλάσιο αντίτιμο.

Η τραγωδία που βίωσε πριν 10 χρόνια

Ο ίδιος έχει παραχωρήσει από το 2019 το μάνατζμεντ του Porto Paros στον Όμιλο διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων και παροχής τουριστικών – συμβουλευτικών υπηρεσιών, “Chnaris H.M.D.C.”, ενώ γενικότερα έχει αποτραβηχτεί από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, όχι μόνο λόγω ηλικίας (είναι άνω των 80 ετών), αλλά εξ αιτίας μιας τραγωδίας που βίωσε πριν απο 10 χρόνια.

Στις 9 Ιουλίου του 2012 ένας 27χρονος Γεωργιανός εισέβαλε στο σπίτι του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Porto Paros, Βασίλη Καρποδίνη, στη Φιλοθέη. Ο επιχειρηματίας εκείνη την ώρα έλειπε και στο σπίτι βρισκόταν μόνο η σύζυγός του Αγγελική. Το ανθρωπόμορφο τέρας βασάνισε μέχρι θανάτου την 69χρονη και έφυγε αρπάζοντας άγνωστο χρηματικό ποσό και αντικείμενα αξίας, αφήνοντας νεκρή την Αγγελική Καρποδίνη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis