home design 800x400

Αργολίδα: Δεν προλαβαίνουν οι λογιστές με τις δηλώσεις και ζητούν παράταση

Ο Σύλλογος Λογιστών Ναυπλίας Ερμιονίδος ζητά την παράταση υποβολής Φορολογικών Δηλώσεων έως 30 Σεπτεμβρίου

Δεν επαρκεί κατά πως φαίνεται η καταληκτική προθεσμία μέχρι τέλη Αυγούστου που έχει δοθεί για τις φορολογικές δηλώσεις 2022, που αφορούν το έτος χρήσης 2021. Η Αυγουστιάτικη ξεκούραση των λογιστών, κάποιοι εκ των οποίων έκλεισαν κάποιες μέρες τα γραφεία τους για διακοπές, σε συνδυασμό με τη γνωστή αναβλητικότητα του Έλληνα, οδήγησαν την Π.Ο.Φ.Ε.Ε. να ζητήσει παράταση για ένα μήνα ακόμα, μέχρι τέλη Σεπτέμβρη.

Συγκεκριμένα, με επιστολή του στον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο, τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. Γεώργιο Πιτσιλή, ο Σύλλογος Λογιστών Ναυπλίας Ερμιονίδος ζητά την παράταση υποβολής Φορολογικών Δηλώσεων έως 30 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή του συλλόγου:

«Σε συνέχεια του αιτήματος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών – Π.Ο.Φ.Ε.Ε., την ορθή υλοποίηση και υποβολή των φορολογικών δηλώσεων αλλά και την απαραίτητη ξεκούραση που είχαμε ανάγκη, ζητάμε την αλλαγή της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των Φορολογικών Δηλώσεων Φυσικών και Νομικών προσώπων, στις 30/09/2022».

Σχόλια

Exit mobile version