home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Ναύπλιο: Το συσσίτιο της Ευαγγελίστριας χρειάζεται εθελοντές

«Οι ανάγκες είναι αυξημένες», αναφέρει σε ανάρτησή του ο π. Ελευθέριος Μίχος, τονίζοντας πως «η αγάπη είναι κυρίως πράξη».

Έκκληση απευθύνει ο εφημέριος του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, π. Ελευθέριος Μίχος για το συσσίτιο, το οποίο χρειάζεται εθελοντές για την υποστήριξη στην προετοιμασία του φαγητού. «Οι ανάγκες είναι αυξημένες», αναφέρει σε ανάρτησή του, τονίζοντας πως «η αγάπη είναι κυρίως πράξη».

Όπως αναφέρει ο παπα Λευτέρης στην ανάρτησή του:

«Η συμβολή των εθελοντών ως κοινωνική προσφορά προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, είναι ανεκτίμητης αξίας με ευρύτητα δράσης, και με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, διότι εκείνο που κυρίως προσφέρεται είναι η καρδιά. Η αγάπη είναι κυρίως πράξη. Είναι σημαντικό ότι δεν χάθηκε ακόμη η ανθρωπιά από τον κόσμο, και εκφράζεται και μέσα από συλλογικές προσπάθειες ευαισθησίας και προσφοράς.

Το συσσίτιο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου χρειάζεται εθελόντριες κυρίες για την υποστήριξη στην προετοιμασία του φαγητού, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες που οι ανάγκες έχουν αυξηθεί.

Αν μπορείτε και εφόσον μένετε κοντά στο Ναύπλιο, να προσφέρετε και εσείς μία ή δύο φορές το μήνα, πρωί από της 8:00 έως της 12:00 περίπου, εθελοντική εργασία στο μαγειρείο του συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου ή το απόγευμα στην Ιματιοθήκη της Αγάπης, όποτε μπορείτε και οποιαδήποτε ώρα, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 6937136122 με την κα Ανδριάνα.
Υπεύθυνος Συσσιτίου π. Ελευθέριος Μίχος ,τηλ 6937000603».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button