home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ένα λάθος για τον Ανδριανό που οφείλουμε να αναγνωριστεί – Ο “δαίμων του τυπογραφείου” έκανε το …θαύμα του!

Ανδριανός Μονή Καλαμίου 2

Ένα παλιό δημοσίευμα που αφορά στις υποψηφιότητες της Νέας Δημοκρατίας ήρθε στο φως σήμερα 23 Αυγούστου 2022, το οποίο από το παρελθόν λήξει. Ο “δαίμων του τυπογραφείου” έκανε το θαύμα του. Πρόκειται για το δημοσίευμα με τίτλο «Ψηφοδέλτιο ΝΔ: Γυναικείο όνομα έκπληξη για την Αργολίδα», που αναφέρεται σε σχόλιο Αθηναϊκής εφημερίδας από τον Μάιο του 2021, και το οποίο θεωρείται άκαιρο σε ότι αφορά τον βουλευτή Νέας Δημοκρατίας της Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό, σε ότι έχει σχέση με την δραστηριότητά του, όπως επίσης και ανεπίκαιρο για τις διεργασίες που γίνονται αυτή την περίοδο σε σχέση με τα ψηφοφοδέλτια των επόμενων εθνικών εκλογών. Ένα δημοσίευμα από το “χρονοντούλαπο της ιστορίας” που από λάθος ήρθε στο παρόν, σε μια ατυχή συγκυρία, χωρίς να έχει σχέση με τη τρέχουσα επικαιρότητα.

Το δημοσίευμα αυτό έρχεται από το παρελθόν, όταν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές και το είχε κατακρίνει το anagnostis.org. Μάλιστα είχε ακολουθήσει τότε συνάντηση του βουλευτή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την οποία συνάντηση είχε προηγηθεί εκτενές ρεπορτάζ από το anagnostis.org στις 22 Μαΐου 2021, με τον ίδιο τον βουλευτή να έχει δηλώσει: «Με τον Πρωθυπουργό συζητήσαμε όπως πάντα παραγωγικά τα ζητήματα που απασχολούν τους Αργολιδείς, τόσο εν μέσω της κρίσης της πανδημίας, όσο και ενόψει της επόμενης μέρας της ανάκαμψης και της ισχυρής ανάπτυξης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε ξανά το θερμό του ενδιαφέρον για την Αργολίδα».

Αναφερόμενος σε επιμέρους ζητήματα της συζήτησής του με τον Πρωθυπουργό ο βουλευτής της Αργολίδας είχε αναφερθεί μάλιστα τότε σε πλειάδα παρεμβάσεών του για την επίλυση θεμάτων της περιοχής που εκλέγεται.

Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός παρουσιάζει ιδιαίτερη κινητικότητα προς την κατεύθυνση της επίλυσης προβλημάτων της Αργολίδας, με συνεχείς παρεμβάσεις του.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis