home design

Γορτυνία: Κυνηγούσαν παράνομα λαγούς νύχτα στη Βαχλιά

Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν από θηροφύλακες των Κυνηγετικών Συλλόγων Τρίπολης, Τροπαίων και Δημητσάνας

Μετά από καταγγελίες για νυχτερινό παράνομο κυνήγι λαγών στην ευρύτερη περιοχή της Βάχλιας Αρκαδίας του Δήμου Γορτυνίας, μικτό κλιμάκιο Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων του νομού Αρκαδίας, αποτελούμενο από τους Θηροφύλακες των Κυνηγετικών Συλλόγων Τρίπολης, Τροπαίων και Δημητσάνας, έθεσε την εν λόγω περιοχή υπό παρακολούθηση για κάποια βράδια.

Το βράδυ λοιπόν της 13ης Αυγούστου και περί ώρα 22.00 είδαν ένα όχημα το οποίο εκινείτο ύποπτα. Αφού το παρακολούθησαν για αρκετή ώρα διαπίστωσαν ότι ο οδηγός του σταματούσε ανά διαστήματα και ο συνοδηγός φώτιζε με φορητό προβολέα τους παρακείμενους αγρούς, με προφανή σκοπό την εξεύρεση θηραμάτων. Κατάφεραν να το σταματήσουν και διαπίστωσαν ότι ο συνοδηγός του οχήματος κρατούσε έξω από το παράθυρο του οχήματος κυνηγετική καραμπίνα με προσαρμοσμένο πάνω της φορητό προβολέα, γεμάτη, έτοιμη προς χρήση και παραποιημένη.

Ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες (διαδικασία αυτοφώρου, κατάσχεση αυτοκινήτου, καραμπίνας κ.τ.λ.) και υπεβλήθη η σχετική δικογραφία στο Δασαρχείο Βυτίνας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version