Διακοπές στην Ύδρα για το ζεύγος Prada

Οι δισεκατομμυριούχοι επιχειρηματίες απόλαυσαν την απογευματινή τους βόλτα στο νησί του Αργοσαρωνικού

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Διακοπές στην Ύδρα για το ζεύγος Prada
prada

H Μιούτσια Πράντα μαζί με τον σύζυγό της Πατρίτσιο Μπερτέλι, επισκέφθηκαν την Ύδρα πριν από λίγες ημέρες απολαμβάνοντας τις διακοπές τους. Οι δισεκατομμυριούχοι του δημοφιλούς οίκου τράβηξαν τα βλέμματα, κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, περπατώντας στα σοκάκια του νησιού. Ντυμένοι απλά και φορώντας λευκά μπλουζάκια απόλαυσαν το απόγευμά τους.

Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας και ο σύζυγος της, επέλεξαν την Ελλάδα για τις φετινές τους καλοκαιρινές διακοπές, η οποία κάθε χρόνο προσελκύει πλήθος διεθνών προσώπων.

Η Μιούτσια Πράντα γεννήθηκε στο Μιλάνο στις 10 Μαΐου 1948. Η μητέρα της Λουίζα ήταν κόρη του ιδρυτή της εταιρείας Μάριο Πράντα και ο πατέρας της Λουίτζι Μπιάνκι, ασχολιόταν με τη ναυτιλία.

Ο Πατρίτσιο Μπερτέλι γνώρισε τη Μιούτσια το 1977, την ίδια χρονιά που εκείνη και τα αδέρφια της Αλμπέρτο και Μαρίνα κληρονόμησαν την επιχείρηση. Ο Μπερτέλι, ο οποίος διατηρούσε μια εταιρεία πολυτελών δερμάτων, εντάχθηκε στην Prada ένα χρόνο αργότερα.

Η Μιούτσια Πράντα κατάφερε να καθιερώσει την εταιρεία της ως ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα παγκόσμια brand.

Σχόλια

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
logo deyaarm
deyan banner
newsletter banner anagnostis