Home design
home design

Τζόρτζ Τσούνης: Στην Πύλο ο Πρέσβης των ΗΠΑ – Η συνάντηση με Σαμαρά και με πρώην Ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή

Με ποιους βρέθηκε και με ποιους συνέφαγε ο Ελληνοαμερικανός πρέσβης των ΗΠΑ στη Ελλάδα.
Γιώργος Τσούνης

Στη Μεσσηνία, και συγκεκριμένα στην Πύλο βρίσκεται ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Τζόρτζ Τσούνης, όπου συνοδευόμενος από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, πραγματοποίησε επίσκεψη στο δημαρχείο όπου τον περίμενε ο δήμαρχος Πύλου -Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας.

Ο κ. Καρβέλας τον ενημέρωσε για την ραγδαία ανάπτυξη της περιοχής και τα ζητήματα που διαχειρίζεται ο δήμος μιλώντας για την ιστορία. Ο ίδιος έδειξε πολύ καλά ενημερωμένος, είχε άλλωστε ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που είναι και προσωπικοί φίλοι και έδειξε εντυπωσιασμένος από τα όσα έχουν δρομολογηθεί ως επενδύσεις, που έχουν αλλάξει το τοπίο στην περιοχή.

Μάλιστα ο Τζόρτζ Τσούνης έδειξε εντυπωσιασμένος από την περιοχή και έδωσε τη δέσμευση ότι θα βρίσκεται εδώ ξανά στις 20 Οκτωβρίου, ημέρα της επετείου, για την αναπαράσταση της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου.

Στην παρέα τους μάλιστα προστέθηκε και ο γνωστός φιλέλληνας, πρώην Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Αλ ντ’ Αμάτο ο οποίος επίσης βρίσκεται στην περιοχή για διακοπές, όπως και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρώην πρωθυπουργός ξενάγησε τους δύο προσκεκλημένους στο Δημαρχείο της Πύλου και στην γραφική κεντρική πλατεία της πόλης με τους χαρακτηριστικούς πλάτανους.

Ο κ. Τσούνης μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά και τον πρώην δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη, συναντήθηκε με τον βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας Περικλή Μαντά, εκπροσώπους τοπικών φορέων και επιχειρηματίες της περιοχής και στη συνέχεια δοκίμασε το τοπικό κρασί και τα εδέσματα, καθώς και σύκα από τη Μεσσηνία.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis