home design 800x400

Υπερλούξ Αχλαδόκαμπος: Μπάνιο στην πισίνα και ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες – Μες στην καλή χαρά οι κάτοικοι (Εικόνες)

Η πισίνα κατασκευάστηκε από το Δήμο Άργους- Μυκηνών και έχει παραχωρηθεί στην «Αργώ ΑΕ» η οποία διαχειρίζεται και τον Ξενώνα του χωριού

Μία σύγχρονη πισίνα απέκτησε ο Αχλαδόκαμπος, προσδίδοντας μια ανάσα δροσιάς στο ορεινό χωριό της Αργολίδας. Η πισίνα κατασκευάστηκε από το Δήμο Άργους- Μυκηνών και έχει παραχωρηθεί στην «Αργώ ΑΕ» η οποία διαχειρίζεται και τον Ξενώνα του χωριού.

Ήδη έχουν μεταφερθεί και τοποθετηθεί ξαπλώστρες ώστε να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από τις πισίνες μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων.

Ο πρόεδρος του Αχλαδοκάμπου Θοδωρής Μπόγρης παρουσιάζει τις πρώτες φωτογραφίες της νέας και μοναδικής πισίνας του χωριού και εκφράζει την ευγνωμοσύνη του σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση του έργου που έφερε μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση τόσο στους κατοίκους της κοινότητας όσο και στους επισκέπτες του χωριού.

Οι ευχαριστίες του προέδρου πάνε προς το δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, το σύμβουλο της δημοτικής ενότητας Αχλαδοκάμπου Δημήτρη Νταβίλη, τον γενικό γραμματέα του δήμου Βαγγέλη Κομπόση, τον συνεργάτη του δήμου πολιτικό μηχανικό αρχιτέκτονα Χρήστο Αγγελόπουλο και τον πρόεδρο της Αργώ Α.Ε Ιωάννη Νώτη.

Σχόλια

Exit mobile version