home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑχαΐα

Πάτρα: Εργαζόμενη σε νοσοκομείο έχει να πατήσει στη δουλειά της 4 χρόνια αλλά πληρώνεται κανονικά

Από το 2018 παίρνει διαρκώς αναρρωτικές, πληρώνεται το μισθό της αλλά και επίδομα ανθυγιεινής εργασίας. Κανείς όμως δεν την έχει δει στην υπηρεσία της

Σάλος έχει ξεσπάσει σε νοσοκομείο της Πάτρας με μία υπάλληλο η οποία πληρώνεται κανονικά αλλά φέρεται πως έχει να «πατήσει» στην δουλειά της 4 χρόνια. Η σοβαρή ασθένεια …τη βρήκε το 2018. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας τελείωσαν οι άδειες που εδικαιούτο και έπρεπε να επιστρέψει στην υπηρεσία της.

Φαίνεται όμως πως οι καλές δημόσιες σχέσεις που είχε «την κάλυψαν»! Έτσι και με το πρόσχημα του κορωνοϊού, δεν ήταν ποτέ στην εργασία της. Όμως, τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στον μισθό της έμπαιναν κανονικά στον τραπεζικό της λογαριασμό. Η καταγγελία που έγινε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» αναφέρει πως η συγκεκριμένη υπάλληλος λαμβάνει κάθε μήνα μαζί με τον μισθό της και το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ως αιτιολογία για τις αναρρωτικές είναι το πρόβλημα της όρασης που αντιμετωπίζει. Η γυναίκα κατάφερε δε και παρακολουθεί και Πανεπιστημιακή Σχολή, όμως εκεί πηγαίνει στα υποχρεωτικά μαθήματά της. Το γεγονός έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στο νοσοκομείο και όλοι αναρωτιούνται αν κάποιος και για κάποιον λόγο καλύπτει την συγκεκριμένη εργαζόμενη.

Φυσικά όλοι σεβάστηκαν το πρόβλημα που αντιμετώπισε, όμως αναρωτιούνται: Από τη στιγμή που το ξεπέρασε και συνεχίζει να εργάζεται και να πληρώνεται, δεν θα έπρεπε να τη βλέπουν και στην υπηρεσία της;

Διαβάστε ακόμα
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button