Home design
home design

Μάκαρης: Καθημερινότητα, Οικονομικός έλεγχος, Ανάπτυξη – 3 πυλώνες προγράμματος του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων

Ξετυλίγει τις σκέψεις του για την πόλη και τα χωριά: Τα πράγματα έχουν βαλτώσει και αυτό δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα, στην ανάπτυξη, στον τουρισμό.
Κώστας Μάκαρης Τηλεοπτική συνένετυξη

Τους τρείς βασικούς πυλώνες του προγράμματός του, αποκαλύπτει ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Μάκαρης: Καθημερινότητα, Οικονομικός έλεγχος, Ανάπτυξη. Παράλληλα, ξετυλίγει τις σκέψεις του για την πόλη και τα χωριά του δήμου.

Όπως τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος, εν όψη δημοτικών εκλογών, «Τα πράγματα έχουν βαλτώσει και αυτό δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα, στην ανάπτυξη, στον τουρισμό».

Με μότο ότι ο δήμαρχος είναι υπηρέτης του λαού, επισημαίνει ότι «σε κάθε νομικό πρόσωπο υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που ελέγχει τα οικονομικά στοιχεία. Ο έλεγχος των οικονομικών στοιχείων είναι πολύ σημαντικός, γιατί ζούμε σε πολύ περίεργους καιρούς, και πραγματικά δείτε ποιο είναι το επίπεδο του κόσμου, πόσοι άνθρωποι έχουν αυτή τη στιγμή οικονομικά προβλήματα».

Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης σε συνέντευξή του στην Κατερίνα Κουρτέλη, ανακοίνωσε τους τρεις βασικούς τομείς του προγράμματός του:

Καθημερινότητα. Τον κόσμο τον ενδιαφέρει βγαίνοντας από το σπίτι του, αν μπορεί να πετάξει τα σκουπίδια του, αν εκεί που κυκλοφορεί έχει λακκούβες και σπάει το αυτοκίνητό του, αν μπορεί σε μια υπηρεσία να εξυπηρετηθεί, αν μπορεί αν έχει καλή συμπεριφορά από τους δημοσίους υπαλλήλους, αν μπορεί αν υπάρχει μια πολύ καλή επικοινωνία με το δήμο. Όλα αυτά δεν υπάρχουν.  Δεν θέλουν βελτίωση. Κάποια θέλουν γκρέμισμα και δομή εξ  αρχής.

Οικονομικός έλεγχος. Δεν νοείται να μην υπάρχει οικονομικός έλεγχος στα πάντα. Θα εκλεχθούν όλοι. Ο έλεγχος θα γίνει σε όλα τα νομικά πρόσωπα.

Ανάπτυξη. Πρέπει να δημιουργήσουμε μια πόλη έξυπνη, που να ξεκινάει από το κέντρο και να φτάνει μέχρι το τελευταίο χωριό. Η έξυπνη πόλη όμως χρειάζεται έξυπνους ανθρώπους. Το πώς μπορούμε να δομήσουμε μετά είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Θα πρέπει να χωρίσουμε τον τουρισμό σε ενότητες. Δηλαδή, αθλητικός τουρισμός, συνεδριακός τουρισμός, ιατρικός τουρισμός, θρησκευτικός τουρισμός. Δεν μπορεί για όλα αυτά να αποφασίζει ένας. Με αυτόν τον τρόπο έρχονται επενδύσεις, χρηματοδοτήσεις, προσελκύουμε μεγάλα event, παγκοσμίου επιπέδου. Θέλουμε προβολή και εξωστρέφεια για το δήμο μας.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis