home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑχαΐα

Πάτρα: Πέθανε στους ώμους της γυναίκας του την ώρα που περίμενε να εξεταστεί από γιατρό

Ο 69χρονος ανέφερε στη σύζυγό του πως δεν αισθάνεται καλά, έγειρε στο πλάι και πέθανε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, στο Ρίο.

Στην καρέκλα των επειγόντων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας άφησε την τελευταία του πνοή 69χρονος Πατρινός, ο οποίος μετέβη στο νοσηλευτικό ίδρυμα χθες τα ξημερώματα συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, έχοντας παραπονεθεί στο σπίτι για έντονους πόνους στο στομάχι.

Όπως γράφει το gnomip.gr, ο άτυχος άνδρας ενώ περίμενε να εξεταστεί από τους γιατρούς, ανέφερε στη σύζυγό του πως δεν αισθάνεται καλά, έγειρε στο πλάι και πέθανε.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς ήταν ήδη αργά, καθώς όπως διαπιστώθηκε υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό επιχειρούσε επί αρκετή ώρα να τον επαναφέρει, κάτι ωστόσο, που δεν κατέστη δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα

Απαρηγόρητη η σύζυγός του, ειδοποίησε τα παιδιά της, τα οποία δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο άνθρωπός τους χάθηκε έτσι ξαφνικά από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο άτυχος άνδρας είναι πατέρας τριών παιδιών, ενώ η κηδεία του αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button