home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Γολγοθάς για ένα τεστ κορωνοϊού ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο

Καταγγελία: Ρώτησαν σε νοσοκομεία και φαρμακεία αλλά η απάντηση ήταν αρνητική
Τεστ κορωνοϊού

Χωρίς την δυνατότητα rapid test έχει μείνει η Αργολίδα τον δεκαπενταύγουστο, σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη. Ο άνθρωπος ψάχνει λύση σε φαρμακεία, δομές και νοσοκομεία προκειμένου να υποβληθεί σε κάποιο διαγνωστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί αν είναι θετικός ή όχι στον Covid-19.

Η οικογένεια του ανθρώπου που επικοινώνησε με το anagnostis έχει την υποψία για κορωνοιο, σύμφωνα με συμπτώματα που υπάρχουν.

Ο γολγοθάς ξεκίνησε όταν άρχισαν να αναζητούν πού μπορούν να κάνουν rapid test εκτός των δομών που σήμερα είχε ανακοινωθεί πως δεν θα διεξάγουν διαγνωστικούς ελέγχους. Όπως αναφέρει ο άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί μας, απευθύνθηκε αρχικά στα δύο νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου. Όμως η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική.

Στη συνέχεια άρχισε να αναζητά τα εφημερεύοντα φαρμακεία ακόμα και σε γειτονικά χωριά των δύο πόλεων. Όμως και από εκεί – σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει – η απάντηση ήταν αρνητική.

Να σημειωθεί πως η ΚΟΜΥ Αργολίδας έχει ήδη γνωστοποιήσει ότι δεν θα πραγματοποιούνταν rapid test σε Στρατώνες Καποδίστρια στο Άργος και Κοινωνικό Ιατρείο στο Ναύπλιο, σήμερα Δευτέρα 15 Αυγούστου, ενώ από αύριο το πρόγραμμα θα τρέξει κανονικά.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis