home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πάτρα: Συνελήφθησαν πατέρας, μητέρα και γιος για την αρπαγή 16χρονης

Οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας της ανήλικης, υποστήριξαν την διαφυγή της, από την οικία της και τη φιλοξενούσαν σπίτι τους
astynomia αστυνομία

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, τρεις ημεδαποί, δύο άνδρες και μια γυναίκα (γονείς – γιος), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή ανήλικης.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας της ανήλικης, υποστήριξαν την διαφυγή της, από την οικία της και την φιλοξενούσαν στην δική τους οικία.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Πάτρας, οι κατηγορούμενοι γονείς, ενώ λίγη ώρα αργότερα, προσήλθε αυτοβούλως, μαζί με την ανήλικη, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και συνελήφθη ο τρίτος κατηγορούμενος (υιός των συλληφθέντων).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η ανήλικη μεταφέρθηκε από τους αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σε νοσοκομείο της Πάτρας, για την παροχή ιατρικής βοήθειας και εκτίμησης.

Τι έχει καταγγείλει η μητέρα της 16χρονης

Την αγωνία της για τη τύχη της κόρης της, είχε εκφράσει μητέρα, η οποία κατήγγειλε ότι ο σύντροφος της 16χρονης κόρης της την κακοποιεί. Η 16χρονη, παρά τα βάναυσα χτυπήματα που φέρεται να δέχτηκε, αρνούνταν να εγκαταλείψει τον σύντροφό της.

Αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία μάλιστα χρειάστηκε στο πρόσφατο παρελθόν να νοσηλευτεί. Εκείνο το διάστημα ο σύντροφος της, την «άρπαξε» από το ψυχιατρικό ίδρυμα στο οποίο νοσηλευόταν.

Η νεαρή, προ ημερών, μετέβη στο σπίτι της με εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού σε όλο της το σώμα. Η μητέρα έκανε μήνυση, ωστόσο λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών της τοπικής Αστυνομίας (έπρεπε να γίνει διαβίβαση της μήνυσης από το 2ο στο 3ο Τμήμα) παρήλθε το αυτόφωρο και ο καταγγελλόμενος «κακοποιητής» δεν προσήχθη καν.

Η μητέρα καταγγέλλει πως ο ξυλοδαρμός έγινε σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα στο «Σκαγιοπούλειο» της Πάτρας και πλέον αναζητά υλικό από κάμερες, ώστε να έχει ένα ακλόνητο πειστήριο στο δικαστήριο.

«Απειλούμεθα οικογενειακώς, όλα είναι καταγεγραμμένα στις μηνύσεις και στην Εισαγγελία.. Μια φορά πήγαν οι γιοί μου να την πάρουν από το σπίτι του νεαρού και βγήκε ο πατέρας του και κυνήγησε τα παιδιά! Έχω φτάσει στα όριά μου και θα πάρω το νόμο στα χέρια μου…!», δήλωσε η γυναίκα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis