home design

Σπορ και θέαμα στο Άργος: 7 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για το Πάρκο Πόλης

Αλλάζει το νότιο τμήμα της πόλης μέσω του σχεδίου πόλεως και της ανάπλασης που θα γίνει κοντά στο κοιμητήριο της Παναγίας.

Σπορ και θέαμα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Αργείτες στο μέλλον, καθώς εγκρίθηκαν από το Ταμείο Ανάκαμψης, την Τετάρτη 10 Αυγούστου, 7.000.000 ευρώ, για να δημιουργηθεί «Πάρκο Πόλης» στο Άργος, σε έκταση περίπου 40 στρεμμάτων. Η περιοχή αυτή βρίσκεται στο νότιο τμήμα της πόλης, ανατολικά του νεκροταφείου της Παναγίας, κοντά στο Αρχαίο Θέατρο Άργους.

Στο χώρο αυτό θα γίνει ανάπλαση, η οποία θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την κατασκευή ενός νέου ανοικτού θεάτρου χωρητικότητας περίπου 2.500 θεατών το οποίο θα διαθέτει αναψυκτήριο, τουαλέτες κλπ, και θα περιβάλλεται από παιδική χαρά, χώρους αναψυχής και άθλησης. Παράλληλα στο πάρκο θα δημιουργηθεί και πίστα για σκέιτμπορντ (Skatepark).

Τι δήλωσε ο Καμπόσος

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, εκτός από τις εξελίξεις για το Πάρκο Πόλης, αναφέρθηκε ακόμα στην ασφαλτόστρωση του δρόμου που οδηγεί στο Κάστρο της Λάρισας με χρήματα του Δήμου, αφήνοντας αιχμές για τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και για τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και πρόεδρο του ΠεΣυ Πελοποννήσου Γιάννη Μαλτέζο, από τους οποίους περίμενε να συμβάλουν στην υλοποίηση του έργου, όπως του είχαν υποσχεθεί.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version