home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΟικονομίαFeatured

Video με υπέροχο κρουαζιερόπλοιο: Τόκιο – Ν. Υόρκη με ενδιάμεσο προορισμό το Ναύπλιο

136 μέρες στη θάλασσα οι επιβάτες για να επισκεφθούν συνολικά 59 προορισμούς σε 30 χώρες

Προορισμός παγκόσμιας κρουαζιέρας θα γίνει το Ναύπλιο το 2025, με το κρουαζιερόπλοιο Silver Dawn να ξεκινάει από το Τόκυο και με ενδιάμεσο προορισμό το Ναύπλιο, να καταλήγει μετά από 136 μέρες στη Νέα Υόρκη.

Η εταιρία Silversea Cruises ανακοίνωσε το πρόγραμμα της παγκόσμιας κρουαζιέρας του Silver Dawn που θα πραγματοποιήσει τον Ιανουάριο του 2025. Συγκεκριμένα, το πλοίο θα ξεκινήσει από το Τόκιο στις 13/1/25 και θα ολοκληρώσει το ταξίδι του μετά από 136 μέρες στη Νέα Υόρκη στις 29/5/25 έχοντας επισκεφτεί συνολικά 59 προορισμούς σε 30 χώρες.

Στο πρόγραμμα συμπεριλήφθηκε κι η Ελλάδα κι έτσι το Silver Dawn θα καταπλεύσει στη Ρόδο στις 13/3, τη Θεσ/νίκη στις 19/3, το Βόλο στις 20/3 και το Ναύπλιο στις 21/3/25.

Ένας νέος κόσμος πολυτέλειας περιμένει τους επιβάτες στο Silver Dawn. Το κρουαζιερόπλοιο είναι τόσο κλασικό όσο και μοντέρνο, αρκετά μεγάλο για να προσφέρει οκτώ επιλογές για φαγητό – συμπεριλαμβανομένου του υπέροχου προγράμματος Sea and Land Taste (S.A.L.T.) – αλλά αρκετά μικρό για την περίφημη ατμόσφαιρα του πλοίου Silversea, η Silver Dawn κληρονομεί τα καλύτερα χαρακτηριστικά των αδελφών της πλοίων Silver Muse και Silver Moon, αλλά βρίσκεται σε μια τάξη αποκλειστικά δική της. Οι πολυτελείς σουίτες, οι εξαιρετικές διαδρομές καθώς και ο σχεδιασμός και η τεχνολογία αιχμής έχουν ως αποτέλεσμα, το Silver Dawn να θέτει νέα πρότυπα πολυτέλειας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button