home design 800x400
home design 1170Χ320

Μεσσήνη: Προσήχθη και εξετάζεται άνδρας για την επίθεση με καυστικό υγρό στην 49χρονη

Στο νοσοκομείο Καλαμάτας με σοβαρά εγκαύματα στο μάτι η γυναίκα – Ο δράστης έδρασε σαν φαντομάς ξημερώματα και μετά τράπηκε σε φυγή.
astynomia αστυνομία

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση επίθεσης με χημικό υγρό στη Μεσσήνη σε βάρος 49χρονης γυναίκας, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας έχει προσαχθεί και εξετάζεται ένας Έλληνας ως ύποπτος για το εν λόγω περιστατικό που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή Ανάληψη.

Ο άγνωστος δράστη που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του τράπηκε σε φυγή, με τις αρχές να ξεκινούν έρευνες για τον εντοπισμό του, σε μια υπόθεση που θυμίζει εκείνη της Ιωάννας Παλιοσπύρου με το βιτριόλι.

Η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με καυστικό χημικό υγρό, νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο μάτι στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Έδρασε σαν φαντομάς ξημερώματα

Περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/08) στην περιοχή Ανάληψης η 49χρονη γυναίκα πήγαινε στη δουλειά και όταν έφτασε στο σημείο επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης που εργάζεται.

Τότε δέχθηκε επίσης από άγνωστο άνδρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά. Ο δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα με πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνεχεία της έριξε υγρό και στο πρόσωπο. Αφού δεν κατάφερε να την ακινητοποιήσει εν τέλει τράπηκε σε φυγή.

Μεσσήνη: Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό σε βάρος 49χρονης

Της προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα

Η γυναίκα νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της, αλλά με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο, και συγκεκριμένα στην περιοχή του ματιού.

Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας με τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του δράστη να συνεχίζονται, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis