home design

Άργος: Ο Καμπόσος φτιάχνει το δρόμο του Κάστρου και αφιερώνει στιχάκια

Με χρήματα του δήμου Άργους - Μυκηνών γίνεται η βελτίωση του δρόμου που οδηγεί στο Κάστρο της Λάρισας - Σε ποιους ρίχνει τα βέλη του ο δήμαρχος

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες για τη βελτίωση του δρόμου που οδηγεί στο κάστρο της Λάρισας στο Άργος, με έξοδα του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Ένα έργο που είχε γίνει πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ του δημάρχου Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και του πρώην αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και νυν πρόεδρο του ΠεΣυ Πελοποννήσου Γιάννη Μαλτέζου, εκτελείται τελικά με δημοτικό χρήμα.

Αιχμές Καμπόσου για Μαλτέζο – Νίκα

Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών παραθέτει σχετικές φωτογραφίες, μην παραλείποντας να αφήσει αιχμές για την Περιφερειακή Αρχή από την οποία είχε ζητήσει να συνδράμει για την εκτέλεση του έργου, έχοντας λάβει υποσχέσεις πως αυτό θα γίνει.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Δημήτρης Καμπόσος: «Ο δρόμος για το κάστρο του Άργους φτιάχνεται με χρήματα του δήμου μας», αφιερώνοντας ένα στιχάκι σε αυτούς που δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους, σύμφωνα με όσα έχει ισχυριστεί κατ’ επανάληψη.

«Όσο για τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Αργολίδος και στον περιφερειάρχη κ. Νίκα τους αφιερώνω το τραγουδάκι: “ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ, ΜΑΣ ΤΑΞΑΤΕ, ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΑΤΕ…” (δικό μου)», γράφει ο δήμαρχος.

Και συνεχίζει: «Τα φτιάχνουμε μόνοι μας και δεν σας έχουμε ανάγκη, όταν όμως θα έρθουν οι εκλογές, θα σας ρωτήσει ο λαός μας τι κάνατε γι’ αυτόν. Να είστε έτοιμοι να του απαντήσετε».

«Μην ανησυχείτε. Θα βοηθήσουμε και εμείς στο να θυμηθούν», καταλήγει ο κος Καμπόσος.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version