home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αποτυπώματα: Η έκθεση ζωγραφικής της Χαράς Μαρή – Γρύλου στο Ναύπλιο

Εγκαίνια της έκθεσης αυτό το Σάββατο
Έκθεση ζωγραφικής Χαράς Μαρή Γρύλου

Στα εγκαίνια – vernissage της έκθεσης της Χαράς Μαρή – Γρύλου στην γκαλερί της Βασιλικής Ξυλινά, Vasiliki galerie d’art, Σταϊκοπούλου 50 και Φαβιέρου 1, στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν οι επισκέπτες για να απολαύσουν έντονους χρωματικά πίνακες ζωγραφικής και μυστηριώδεις στην επεξεργασία τους.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Αυγούστου στις 20:30 και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022, υπό την αιγίδα του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου.

Η ζωγράφος Χαρά Μαρή – Γρύλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης, σπούδασε Παιδαγωγικές Επιστήμες στην Ελλάδα και Πολιτικές Επιστήμες – Διεθνείς Σχέσεις στο  Πανεπιστήμιο Louvain στο Βέλγιο, ενώ μιλάει τρεις ξένες γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Είναι ιδρυτικό μέλος και στέλεχος του Ομίλου Aviareps και Sky Express και με τον σύζυγό της,  Ιωάννη Γρύλο, έχει αποκτήσει ένα γιό.

Με τη διακόσμηση και τη ζωγραφική ξεκίνησε να ασχολείται ενεργά από το 2007. Η ζωγράφος δεν είναι προσκολλημένη στην καθαρή αναπαράσταση αλλά στην αναζήτηση της κίνησης, δουλεύοντας τη φόρμα και το χρώμα. Αποτυπώνει και αφηγείται την ιστορία ενός – γεμάτου και διαφοροποιημένου – ταξιδιού στη ζωή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis