Home design
home design

31o Τουρνουά Ακρόπολις με φαβορί την Ελλάδα

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο 31o Τουρνουά Ακρόπολις με φαβορί την Ελλάδα
backstage ÁÐÏ ÔÇÍ ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÓÇ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÁÍÄÑÙÍ  *** ÅÏÊ ***

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τονίζει ξανά και ξανά ότι η εθνική μπάσκετ δεν είναι ακόμα έτοιμη και το μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου δεν μπορεί να είναι στόχος μέχρι να δέσει η ομάδα μέσα από την προπόνηση. Ωστόσο, οι προσδοκίες των Ελλήνων οπαδών είναι μεγάλες.

Τα φιλικά προετοιμασίας είναι πολλά, ξεκινώντας από εκείνο με την Ισπανία στο ΟΑΚΑ. Όμως τίποτα δεν συγκρίνεται με το θρυλικό Τουρνουά Ακρόπολις, το 31ο της ιστορίας, από τις 17 ως τις 19 Αυγούστου.

Αντίπαλοι της Ελλάδας θα είναι η Γεωργία (που κέρδισε το τουρνουά το 2017), η Τουρκία και η Πολωνία.

Σε 30 τουρνουά, η Ελλάδα έχει κατακτήσει 17 φορές την πρώτη θέση. Η Σερβία (συμπεριλαμβανομένης της εποχής της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας) έχει πάρει την πρωτιά έξι φορές και ακολουθούν η Ιταλία με 3, η Λιθουανία, η Αργεντινή και η Γεωργία με 1.

Η Ελλάδα είναι το φαβορί και του φετινού τουρνουά και ακολουθούν κατά σειρά Τουρκία, Γεωργία και Πολωνία. Και τα τρία ματς της Εθνικής, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε από την ΕΡΤ ή στο πεδίο agones.

Η Ελλάδα θα έχει στο ρόστερ Γιάννη, Θανάση και Κώστα Αντετοκούνμπο, Ντόρσεϊ, Καλάθη, Σλούκα, Παπαπέτρου, Παπανικολάου, ενώ μάλλον απών από το τουρνουά θα είναι ο Παπαγιάννης, ο οποίος οριακά θα προλάβει την πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ.

Σχόλια

coffee berry
expo360x90
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis