home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νέα Επίδαυρος: Η γιορτή στο λιμάνι ξεκίνησε με Χατζιδάκι, Ξαρχάκο και Θεοδωράκη

Η δημοτική χορωδία Επιδαύρου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις που συν-διοργάνωσαν ο Προοδευτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Επιδαύρου “Η Πιάδα” και ο Δήμος Επιδαύρου
Χορωδία Επιδαύρου (2)

Η δημοτική χορωδία Επιδαύρου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις που συν-διοργάνωσαν ο Προοδευτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Επιδαύρου “Η Πιάδα” και ο Δήμος Επιδαύρου, με την ευκαιρία της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, την Παρασκευή 5 Αυγούστου, στο λιμάνι της Νέας Επιδαύρου.

Η βραδιά ξεκίνησε με τη δημοτική χορωδία Επιδαύρου, η οποία έδωσε έναν ευχάριστο τόνο στην εκδήλωση με τραγούδια των Χατζιδάκι, Ξαρχάκου και Θεοδωράκη.

Τη διεύθυνση-διδασκαλία είχε ο μαέστρος Θεοδόσης Αντωνιάδης ο οποίος μας συνόδευσε και στο πιάνο.

Χορωδία Επιδαύρου 1

Ακολούθησαν τα χορευτικά τμήματα της Στέγης Αθλητισμού και Πολιτισμού Ναυπλίου “Ο Ταξιάρχης” και του Προοδευτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Επιδαύρου “Η Πιάδα”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πατέρας Σωτήριος, ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Χρόνης, ο βουλευτής κ. Ανδριανός, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Επιδαύρου κ. Ρουμελιώτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βαρβεράκης, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Επιδαύρου κ. Οψιμούλης, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Γαλάνης, ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Γιαννάκης, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Ψυχογιός, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ. κ. Παύλου, η Αντιδήμαρχος κ. Τουρλούκη, η Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Δημητρίου κ. Κωστούρου, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.ΕΠ. κ. Κρέτσης, Τοπικοί Σύμβουλοι, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis