home design 800x400
home design 1170Χ320

Σάλος στο διαδίκτυο με πατέρα στις ΗΠΑ, που βγάζει βόλτα τα παιδιά του με λουρί

“Προσπαθούμε να τα κρατήσουμε ασφαλή”, ισχυρίζονται οι γονείς
ΗΠΑ πατέρας παιδιά με λουρί

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο με πατέρα στο Κεντάκι των ΗΠΑ που βγάζει βόλτα τα πεντάδυμα παιδιά του, ηλικίας 5 ετών, με λουρί.

Όταν ο 37χρονος Jordan Driskell, που δηλώνει στο προφίλ του καλλιτέχνης, ανήρτησε τον Ιούλιο στο Instagram ένα βίντεο με τον ίδιο να κρατά το λουρί των παιδιών εκατοντάδες αρνητικά σχόλια συνόδεψαν την ανάρτησή του, καθώς πολλοί ενοχλήθηκαν από την εικόνα των δεμένων σαν κατοικίδια παιδιών.

“Αυτά τα παιδιά είναι πολύ μεγάλα για να περπατούν με λουρί σαν σκυλιά”, “Δεν είναι σκυλιά. Τι θα λέγατε να τους μάθετε τι να κάνουν;”, ήταν κάποια από τα σχόλια που έγραψαν χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, με τον πατέρα να γράφει στη λεζάντα του βίντεο “Ελάτε να περπατήσετε στα παπούτσια μου”.

ΗΠΑ πατέρας παιδιά με λουρί 1

Ο Ντρίσκελ και η 34χρονη σύζυγός του, Μπριάνα, ισχυρίζονται ότι είναι πολύ δύσκολο να προσέχουν τα παιδιά τους, Ζόι, Ντακότα, Χόλλι, Άσερ και Γκάβιν, και προσπαθούν να τα κρατήσουν ασφαλή, δένοντάς τα συχνά μεταξύ τους για να κάνουν διάφορες δουλειές, με κάποιους να στηρίζουν την επιλογή του ζευγαριού, με σχόλια του τύπου: “Κάνε ό,τι πρέπει για να κρατήσεις τα μωρά σου ασφαλή”.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η NY Post, δεν υπάρχουν νόμοι που να απαγορεύουν τη συγκεκριμένη πρακτική στις ΗΠΑ, ωστόσο ένας παιδίατρος τονίζει “Δεν με χαροποιεί να βλέπω παιδιά δεμένα σαν κατοικίδια”.

Ο 37χρονος επιμένει στην πρακτική του, αναρτώντας ένα ακόμη βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok, με τίτλο “Μη μου δίνετε σημασία”, με τα παιδιά να περπατούν μπροστά του δεμένα με το λουρί. .

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis