home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμός

Άργος: Σε γνωστά λημέρια ο Magnus Andersen

Παρακολούθησε και συμμετείχε στην προπόνηση των "Λύκων" στο κλειστό της Νέας Κίου

Σε γνωστά λημέρια βρέθηκε ο Magnus Andersen, καθώς επωφελήθηκε από την ολιγοήμερη παραμονή του στην Ελλάδα για να αποδεχτεί την πρόσκληση του τεχνικού του “Διομήδη Άργους” και παλιού του συμπαίκτη, Γιώργου Ζαραβίνα, να παρευρεθεί στην προπόνηση των “Λύκων” στο κλειστό της Νέας Κίου.

Έτσι, Magnus Andersen, Γιώργος Ζαραβίνας, Χάρης Μάλλιος και Georgi Tourkia βρέθηκαν και πάλι μαζί, 16 χρόνια μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας του Χαντμπολ, το 2006 από τον Πανελλήνιο, όπου έπαιζαν τότε.

Ο ικανότατος τεχνικός, πλέον, δεν έχασε την ευκαιρία να συμμετάσχει στην προπόνηση του “Διομήδη” με μια σειρά ασκήσεις και τεχνικές κινήσεις, που έδωσε στους παίκτες και επέβλεψε την εκτέλεσή τους μαζί με τον Γιώργο Ζαραβίνα.

Διομήδης χάντμπολ magnusen 1
Φωτό: fb/Diomidis Handball Club

Ο Magnus Andersen έχει τα τελευταία χρόνια επιστρέψει στη Νορβηγία, όπου είναι επικεφαλής προπονητής επίλεκτων αθλητών χάντμπολ στο αθλητικό σχολείο του Drammen, ένα από τα πιο φημισμένα σχολεία, που αποτελεί πόλο έλξης νεαρών αθλητών από όλη τη χώρα.

Η επανασύνδεσή του με το Γιώργο Ζαραβίνα, και δεδομένης της ιδιαίτερης θέσης που έχει ο Νορβηγός στον αναπτυξιακό τομέα του χαντμπολ στη χώρα του, έδωσε τη λαμπρή ευκαιρία να συζητηθεί και να συμφωνηθεί η συμμετοχή στο προσεχές “Danaon Cup” στο Άργος επίλεκτων ομάδων από τη Νορβηγία, η παρουσία των οποίων θα δώσει τη δυνατότητα σε όσες ομάδες λάβουν μέρος να έρθουν σε επαφή και να συναγωνιστούν αθλητές από μια άκρως προηγμένη χώρα σε όλους τους τομείς του χάντμπολ.

Διομήδης χάντμπολ magnusen 2
Φωτό: fb/Diomidis Handball Club

Μιλώντας για την πορεία του, μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Magnus Andersen ανέφερε: “Με το τέλος της καριέρας μου απέκτησα μάστερ στη Φιλοσοφία και εργάζομαι για έναν εκδοτικό οίκο. Φυσικά, δεν μπορούσα να μείνω μακριά από το χάντμπολ! Έχω διατελέσει προπονητής και αθλητικός διευθυντής σε ομάδες στη Νορβηγία τα τελευταία δέκα χρόνια. Τώρα βρίσκομαι στην αθλητική ακαδημία του Drammen, όπου εργάζομαι στο να αναπτύσσω νεαρούς παίκτες με ιδιαίτερη έμφαση στις ατομικές δεξιότητες (σωματικές, τεχνικές, πνευματικές)”.

Παράλληλα, ο Νορβηγός τεχνικός ανήγγειλε τη μελλοντική πιο στενή συνεργασία του με τον τεχνικό του “Διομήδη Άργους”. “Με το Γιώργο ανταλλάξαμε ιδέες και απόψεις πάνω σε θέματα προπόνησης και τακτικών και αποφασίσαμε να έχουμε μια πιο στενή συνεργασία στο μέλλον. Γι’ αυτό και στο επερχόμενο Danaon Cup σκοπεύω να φέρω επίλεκτους αθλητές της Ακαδημίας και να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας”.

Η επανένωση στο κλειστό της Νέας Κίου του Magnus Andersen με το Γιώργο Ζαραβίνα αναμένεται να δημιουργήσει προϋποθέσεις στενότερων δεσμών της ομάδας του “Διομήδη Άργους” με επίλεκτους παίκτες από τη Νορβηγία.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button