home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Παράλληλο μηχανογραφικό 2022: Ανακοινώθηκαν οι επιτυχόντες για την Τουριστική Σχολή στο Άργος

Οι υποψήφιοι των πανελληνίων 2022 που υπέβαλλαν ηλεκτρονικά της αίτησή τους στο παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ) για τα ΙΕΚ Τουρισμού (Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου), που εδρεύει στο Άργος, μπορούν να ενημερωθούν για την φοίτησή τους και τις εγγραφές εφόσον είναι επιτυχόντες (έχουν λάβει σχετικό μέιλ) και να επικοινωνήσουν με την γραμματεία της σχολής καθημερινά από τις 9.00 – 14.30 στα τηλ. 27510 20115 & 27510 20127 (mail [email protected]).

Μπορούν επίσης να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της σχολής στο Άργος, Δαναού 29, Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο (πλησίον public) να γνωρίσουν τους χώρους του εκπαιδευτηρίου και να αντλήσουν πληροφορίες από τον Διευθυντή και το προσωπικό σχετικά με την ειδικότητα που έχουν επιτύχει και την διαδικασία εγγραφής τους.

Οι τρεις ειδικότητες του ΙΕΚ Πελοποννήσου- Υπ Τουρισμού που εμφανίζονται στο παράλληλο μηχανογραφικό (ΠΜΔ) φέτος είναι οι παρακάτω:

  1. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ / ΙΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΑΡΓΟΥΣ -ΥΠ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: 50 ΘΕΣΕΙΣ (25 ΠΡΩΙ & 25 ΑΠΟΓΕΥΜΑ)
  2. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (ΣΕΦ) / ΙΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΑΡΓΟΥΣ -ΥΠ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: 50 ΘΕΣΕΙΣ (25 ΠΡΩΙ & 25 ΑΠΟΓΕΥΜΑ)
  3. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ (Τουριστικό Γραφείο & Συνεδριακός Τουρισμός) / ΙΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΑΡΓΟΥΣ -ΥΠ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: 25 ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Η Τουριστική σχολή ΙΕΚ Πελ/σου βρίσκεται στην πόλη του Αργους (Δαναού 29) έχει αναπτύξει 10 τμήματα με 3 ειδικότητες σε πρωινή και απογευματινή λειτουργία που ξεπερνούν σε δύναμη τους 160 μαθητές -τριες κατ΄ έτος.

Η φοίτηση είναι διετής με 6 μήνες αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε ποιοτικές τουριστικές επιχειρήσεις επιπέδου 3, 4,5* σε όλη την Ελλάδα και οδηγεί μετά από εξετάσεις πιστοποίησης σε Δίπλωμα επιπέδου 5 σύμφωνα με το Εθνικό πλαίσιο προσόντων με προοπτική εισαγωγής σε ΑΕΙ κατόπιν σχετικών εξετάσεων και αντίστοιχης προκηρύξεως.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button