home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Επίδαυρος: “Μαθήματα” περιβαλλοντικής ευαισθησίας από τα παιδιά

Καθάρισαν τις ακτές νεαροί ντόπιοι εθελοντές και καλοκαιρινοί επισκέπτες
Επίδαυρος καθαρισμός ακτών

Τα παιδιά της Αρχαίας Επιδαύρου, έδωσαν “μαθήματα” περιβαλλοντικής ευαισθησίας, καθαρίζοντας τις ακτές της τοπικής κοινότητας του Δήμου Επιδαύρου, το πρωί της Τετάρτης 3 Αυγούστου.

Εδώ και μέρες παιδιά, που έλκουν την καταγωγή τους από την Αρχαία Επίδαυρο και κάνουν τις διακοπές τους στα πατρογονικά εδάφη, ανέλαβαν τη σημαντική πρωτοβουλία να απευθυνθούν στη Δημοτική Αρχή της Επιδαύρου, προκειμένου να οργανωθεί μια εθελοντική εξόρμηση για τον καθαρισμό των ακτών της περιοχής, που και τα ίδια επισκέπτονται καθημερινά για το μπάνιο και τις βόλτες τους.

Επίδαυρος καθαρισμός ακτών 1
Φωτό: fb/Tasos Chronis

Δημοτική αρχή και τοπικό συμβούλιο της Αρχαίας Επιδαύρου ανταποκρίθηκαν άμεσα και η εξόρμηση, στην οποία έλαβαν μέρος νεαροί ντόπιοι εθελοντές, καλοκαιρινοί επισκέπτες και γονείς, διοργανώθηκε εν ριπή οφθαλμού.

Τέτοιου είδους δράσεις ευαισθητοποιούν τα ίδια τα παιδιά αλλά και τους μεγαλύτερους για την προστασία του περιβάλλοντος και φυσικά ανταποκρινόμαστε και τις ενισχύουμε άμεσα”, δήλωσε ο δήμαρχος Επιδαύρου, Τάσος Χρόνης.

Επίδαυρος καθαρισμός ακτών 2
Φωτό: fb/Tasos Chronis

Η εξόρμηση καθαρισμού των ακτών στην Αρχαία Επίδαυρο διήρκεσε 4 ώρες και τα παιδιά έμειναν ικανοποιημένα τόσο από το τελικό αποτέλεσμα όσο και από τη φύση της ίδιας της περιβαλλοντικής δράσης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis