home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ποιο είναι το σούπερ γιοτ – όνειρο που έκανε την εμφάνισή του στο Ναύπλιο

Οι παροχές του “Gego” περιλαμβάνουν δικό του Buddha Bar, νεροτσουλήθρες, ακριβά παιχνίδια, βραβευμένο σεφ, ελικοδρόμιο, υπαίθριο γυμναστήριο κ.α.
Πολυτελές γιοτ λιμάνι Ναυπλίου (1)

Το Ναύπλιο επέλεξε ως προορισμό του το super yacht «Geco», ένα υπερπολυτελές σκάφος – όνειρο, με εκπληκτικές παροχές το οποίο νοικιάζεται για πολύ πλούσιους πελάτες. Το 55 μέτρων σκαρί που ναυπηγήθηκε το 2020 βρίσκεται από σήμερα Πέμπτη 4 Αυγούστου στο λιμάνι της Αργολικής πρωτεύουσας, τραβώντας τα βλέμματα των περαστικών.

Το κατασκευασμένο στην Ιταλία «Geco» διαθέτει το δικό του Buddha Bar αλλά και δικό του βραβευμένο σεφ.

Πολυτελές γιοτ λιμάνι Ναυπλίου (2)
Φώτο: anagnostis

Βρίθει από πολυτέλεια

Το σκάφος τύπου Admiral έχει εξοπλιστεί με όλα τα τελευταία ακριβά παιχνίδια και συγκεκριμένα με τσουλήθρες για νερό, και διαφανή κανό καγιάκ. Διαθέτει επίσης και βοηθητικό σκάφος συνοδείας με ισχυρή μηχανή που του επιτρέπει να αναπτύσσει ταχύτητες μέχρι και 40 κόμβους.

Για την κατασκευή του σούπερ γιοτ έχουν χρησιμοποιηθεί πανάκριβα υλικά του περιλαμβάνουν πατώματα από ξύλο τικ, δέρματα και μάρμαρο, κρυστάλλινοι πολυέλαιοι για την τραπεζαρία ενώ έχουν συμπεριληφθεί και υπαίθριος κινηματογράφος, ελικοδρόμιο και υπαίθριο γυμναστήριο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis