home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Επιστρέφει ο Δημήτρης Μπάσης μετά τη συναυλία που αναβλήθηκε

Δημήτρης Μπάσης

Επιστρέφει τελικά στο Ναύπλιο ο Δημήτρης Μπάσης, μετά την αναβολή, για τεχνικούς λόγους της συναυλίας, που είχε προγραμματιστεί για τις 23 Ιουλίου.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίας–Ερμιονίδας, που διοργανώνει τη συναυλία στα πλαίσια των ετήσιων πολιτιστικών εκδηλώσεών του, ήρθαν σε συμφωνία, όπως είχε προαναγγελθεί, και η νέα συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου.

afisa mpashs new

Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές της γενιάς του, έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, ερμηνευμένα πάντα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, μια σαγηνευτική αναδρομή από το χτες στο σήμερα, από τα «Χαμοπούλια» μέχρι το «Κάθε Μέρα» και «Τ’ Ανίκητα» που “έντυσαν” σκηνές της σειράς «Σασμός» και “μάγεψαν” αμέσως το κοινό.

Όπως είχε ανακοινώσει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίας–Ερμιονίδας  θα ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια που είχαν προμηθευθεί οι θεατές για τη συναυλία του Δημήτρη Μπάση, που δεν πραγματοποιήθηκε για λόγους ανωτέρας βίας

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis