Home design
home design

Λακωνία: Βούτηξαν αυτοκίνητο στη Σπάρτη και πήγαν να κλέψουν κατάστημα στο Γύθειο

Είχαν “μπουκάρει” και σε σπίτια οι νεαροί δράστες
Διάρρηξη-Κλοπή

Ένα αυτοκίνητο “βούτηξαν” στη Σπάρτη, την 1η Αυγούστου, τρεις νεαροί, ηλικίας 17 χρονών οι δύο και 18 χρονών ο τρίτος, μαζί με έναν ακόμη ανήλικο, προκειμένου να πάνε στο Γύθειο για να κλέψουν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά δεν τα κατάφεραν αφού έγιναν αντιληπτοί κατά τη διάρκεια της προσπάθειας διάρρηξης.

Οι νεαροί έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, σε συνεργασία με την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Αυγούστου και όπως προέκυψε από την προανάκριση του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, σε συνεργασία με τα Αστυνομικά Τμήματα Γυθείου και Ευρώτα, κατά το χρονικό διάστημα από 30 Ιουλίου έως και 1 Αυγούστου είχαν “μπουκάρει” και σε σπίτια σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Ευρώτα και Ανατολικής Μάνης και είχαν κλέψει χρήματα. Συγκεκριμένα, οι δράστες είχαν διαπράξει 2 κλοπές και μία απόπειρα κλοπής.

Για την υπόθεση των κλοπών από τους νεαρούς κατηγορείται κατηγορείται και η 37χρονη μητέρα του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.

Προανάκριση για τα συμβάντα διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis