home design 800x400
home design 1170Χ320

Ερμιονίδα: Αιχμαλωτίζει το φως με τα πινέλα της η Άννα Φαμέλη – Παπαποστόλου

“Φως και χρώμα” στην έκθεση ζωγραφικής στο Πνευματικό Κέντρο Συγγρού στην Ερμιόνη
εκθεση ζωγραφικής ερμιόνη

Αιχμαλωτίζει το φως με τα πινέλα της η Άννα Φαμέλη-Παπαποστόλου στην ατομική έκθεση ζωγραφικής που άνοιξε τις πύλες της, την Τετάρτη 3 Αυγούστου, στο Πνευματικό Κέντρο Συγγρού στην Ερμιόνη.

Η καλοκαιρινή Ελλάδα, η θάλασσα, ο ήλιος κεντούν με “χρώμα και φως” τους πίνακες της ζωγράφου, εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες που βρέθηκαν στα εγκαίνια.

έκθεση ζωγραφικής ερμιόνη 2
Φωτό: fb/Γιάννης Γεωργόπουλος

Η Άννα Φαμέλη-Παπαποστόλου γεννήθηκε στον Πειραιά, αλλά τα τρία πρώτα χρόνια της ζωής της τα πέρασε στην Ερμιόνη, απο όπου κατάγεται η μητέρα της Ελένη Φοίβα. ‘Εχει σπουδάσει Αρχιτεκτονικό σχέδιο και η ζωγραφική ήταν πάντα η πρώτη της αγάπη. Εκτός από τις ατομικές της εκθέσεις έχει συμμετάσχει πολλές φορές και σε ομαδικές εκθέσεις και τα τελευταία χρόνια συμμετέχει με την Καλλιτεχνική Ομάδα Ερμιονίδας στα καλλιτεχνικά δρώμενα της περιοχής. Δυο μάλιστα από τους πίνακές της με θέμα τους Μητσαίους κοσμούν από το καλοκαίρι του 2021 το Λαογραφικό Μουσείο Ερμιόνης.

έκθεση ζωγραφικής ερμιόνη 1
Φωτό: fb/Γιάννης Γεωργόπουλος

“Να “ακούς” την ομορφιά που υπάρχει γύρω σου. Να ακολουθείς την καρδιά σου. Να αφήνεις το συναίσθημά σου να βγει μέσα από τα χρώματα”, είναι το μότο της ζωγράφου, που την καθοδηγεί σε όλα της τα βήματα.

Η έκθεση “Χρώμα και Φως” της Άννας Φαμέλη-Παπαποστόλου στην Ερμιόνη θα διαρκέσει ως τις 10 Αυγούστου και είναι ανοικτή καθημερινά από τις 6 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis