home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τρίπολη: Έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα για να αποφύγει έλεγχο για κλοπή

Δεν κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς
Περιπολικό

Πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα αλλά και σε περιπολικό έπεσε ένας 32χρονος στην Τρίπολη , προκειμένου να αποφύγει έλεγχο για κλοπή, το βράδυ της Τρίτης 2 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας είχε αφαιρέσει το μεσημέρι της ίδιας μέρας έναν φορητό υπολογιστή (λαπτοπ) από ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια τον πούλησε σε έναν 40χρονο.

Μετά από άμεση αστυνομική κινητοποίηση, αστυνομικοί της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Αρκαδίας, εντόπισαν τον 32χρονο να οδηγεί αυτοκίνητο κι ενώ του έκαναν σήμα για έλεγχο εκείνος προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαφύγει, κάνοντας οπισθοπορεία και αναπτύσσοντας ταχύτητα, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε σταθμευμένα οχήματα και στο περιπολικό.

αστυνομική καταδίωξη
Φωτό: pixabay/ 1319631

Τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύλληψη, ενώ στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημά του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν και έρευνα κοντά στο σπίτι του 40χρονου αποδέκτη του προϊόντος κλοπής, που αναζητείται, και βρήκαν το φορητό υπολογιστή.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis